Tiedote koronarokotusten etenemisestä Säkylän asukkaille

24.2.2021

Koronarokotukset toteutetaan porrastetusti rokotteiden pienestä määrästä johtuen. Kaikki rokotteen haluavat rokotetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisessa järjestyksessä.

Viikosta 10 alkaen rokotetaan -51 tai ennen syntyneitä ajanvarauksella. Varaa aika torstaina 4.3. klo 8-15 tai maanantaina 8.3. klo 8-15. puh. 044 45 75 221. Suljemme linjan, kun kaikki ajat on annettu. Tiedotamme jälleen seuraavista ajoista!

Kunnan nettisivuilla on ajanvarauslinkki alle 70-vuotiaiden riskiryhmien rokotuksiin. Linkin kautta pääset näkemään vapaat ajat, joita on toistaiseksi erittäin vähän. Lisäämme aikoja sitä mukaa, kun saamme rokotetta. Rokotamme alle 70-vuotiaita AstraZenecan rokotteella, jota ei THL:n ohjeiden mukaan suositella vanhemmille ikäryhmille.

HUOM! Ajanvarauslinkki on alkuun tarkoitettu vain 60-69 -vuotiaille (riskiryhmä 1), joilla on erittäin voimakas altistava (lääkärin diagnosoima) sairaus. Katsothan rajauksen tarkemmin, kun olet varaamassa aikaa!

Aikoja annetaan vain rokotusvuorossa oleville. Mikäli et kuulu ilmoituksessa mainittuihin ryhmiin, pyydämme, että odotat vuoroasi etkä vielä soittaisi ajanvarausnumeroon, jotta palvelu ei ruuhkautuisi. Koronarokotusten etenemisestä ilmoitetaan ajantasaisin tiedoin Säkylän kunnan sivuilla www.sakyla.fi/koronarokotukset. Sivuilta voit myös tarkistaa, että kuulutko riskiryhmään.

MUISTA:

  • Tule rokotukseen vain terveenä ja varatulle ajalle
  • Käytä kasvomaskia
  • Desinfioi kädet saapuessa ja poistuessa
  • Säilytä turvavälit (2 m) muihin odottaessasi
  • Ota mukaan Kela-kortti ja ota se esille odottaessasi
  • Pukeudu siten, että olkavartesi paljastuu helposti
  • Lataa Koronavilkku puhelimeesi