Koulupsykologin virka

13.11.2019

Säkylän sivistystoimessa julistetaan haettavaksi 5.12.2019 klo 15.00 mennessä toistaiseksi otettavan KOULUPSYKOLOGIN VIRKA Palkkausta ja työehtoja koskevat asiat määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen. Arvostamme kokemusta psykologin työstä, mutta otamme huomioon myös vastavalmistuneet psykologit sekä opintojen loppuvaiheessa olevat kandidaatit. Virka täytetään hakuajan päätyttyä tai sopimuksen mukaan. Säkylän kunnan väestöpohja on 6811 asukasta. Kunnassa on neljä… Read more »

Säkylän kansalaisopiston kurssipalautekysely

11.11.2019

Säkylän kansalaisopisto on Säkylän kunnan omistama ja ylläpitämä ja Opetushallituksen valvoma vapaan sivistystyön oppilaitos, joka noudattaa vapaan sivistystyön lain mukaista paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvaa koulutustehtävää (Laki vapaasta sivistystyöstä 21.8.1998/632) järjestäen monipuolisia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille osallistujien pohjakoulutuksesta riippumatta. Toteutamme tänä vuonna opiston lakisääteisen kurssipalautekyselyn sähköisesti Webropol-palvelun avulla. Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta… Read more »

Riskiryhmien maksuttomat influenssarokotukset 2019

RISKIRYHMIEN MAKSUTTOMAT INFLUENSSAROKOTUKSET ANNETAAN SÄKYLÄN JA KÖYLIÖN AIKUISNEUVOLOISSA. MAKSUTTOMAAN INFLUENSSAROKOTUKSEEN OVAT OIKEUTETTUJA:   – Sairautensa vuoksi riskiryhmään kuuluvat – Kaikki 6 kk – 6 v ikäiset lapset – Raskaana olevat naiset – Kaikki 65 vuotta täyttäneet – Vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri – Terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä lääkehuollon henkilöstö – Varusmiespalvelukseen astuvat miehet ja vapaaehtoiseen… Read more »

Päihdetilannekysely

6.11.2019

Hyvä säkyläläinen, Osallistu päihdetilannekyselyyn ja auta kehittämään Satakunnassa tehtävää päihdetyötä! Kysely on auki 4.11-4.12.2019. ja se toteutetaan samanaikaisesti koko Satakunnassa. Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan… Read more »

Kotitalouden energiailta 29.10.2019

16.10.2019

Säkylän kansalaisopisto järjestää yhteistyössä ILSA-ilmastiviisas Satakunta ja Alueellisen energianeuvonta -hankkeiden kanssa energiaillan kotitalouksille Säkylän kunnantalolla tiistaina 29.10.2019 klo 17-20. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja Köyliön-Säkylän sähkö tarjoaa kahvit! Lisätietoa Kotitalouden energiailta _Säkylä_mainos_v1.0.

Diabeetikon jalkahoito

14.10.2019

Käypä hoito -suositus diabeetikon jalkaongelmista määrittelee jalkatilanteen riskiluokan. Jalkahoidon maksusitoumuskriteereitä on selkiytetty em. suositukseen perustuen siten, että jatkossa lääkärin arvion perusteella riskiluokan 2-3 henkilöille myönnetään kolme ilmaista jalkahoitokäyntiä vuodessa. Jalkatilanne arvioidaan aina tarvittaessa ja vähintään vuosikontrollien yhteydessä.  Lisätietoa diabeetikon jalkaongelmista löytyy Käypä Hoidon potilasversiosta.

Yksityistalouksien rakentamisilmoituksiin muutoksia

8.10.2019

1.11.2019 lukien ei yksityistalouden enää tarvitse esittää loppukatselmuksessa rakennustarkastajalle todistusta verottajalle tehdystä rakentamisilmoituksesta. Linkki verohallinnon sivulle jossa infoa aiheesta.

Terveyskeskuksen terveysneuvonta- ja neulanvaihtopiste

1.10.2019

Säkylän terveysneuvonta- ja neulanvaihtopisteen aukioloajat muuttuvat 1.10.2019 alkaen Neulojen ja ruiskujen vaihto on Säkylän terveyskeskuksessa kuukauden ensimmäinen tiistai klo 15-15.45, käynti Rantatien puolelta, ovi J. Toiminnan tarkoitus on ennaltaehkäistä infektioiden ja tartuntatautien leviämistä suonensisäisiä huumeita käyttävillä. Asiointi on nimetöntä, luottamuksellista ja maksutonta. Halutessasi saat lähetteen laboratorioon hepatiitti B-, C- ja HIV-testeihin sekä ajan A- ja… Read more »

Vuorenmaassa vedenjakelun häiriö to 26.9.

26.9.2019

Vesijohtotöiden vuoksi vesi poikki Vuorenmaassa seuraavalla alueella n. klo 17.00 asti: Vankilantie 906 -> Kakkurintie Koulurinteentie Huittistentie 51 -> Veräjänkorvantie Koivuniemenkuja