Lounean valokuituverkon suunnittelutyö on käynnissä – ilmoita kiinnostuksestasi nyt!

18.1.2019

Säkylän kunta päätti tukea valokuidun rakentamista kuntaan Säkylän kunnanhallitus päätti joulukuussa lähteä Satakuntaliiton toteuttamaan Laajakaista kaikille 2015 -hankkeen kilpailutukseen. Satakuntaliiton kilpailutuksessa valokuituverkon toteuttajaksi valittiin Lounea. Hankkeessa Säkylän kunta ja valtio tukevat kumpikin verkon rakentamista 33 % osuudella. Lounea pyrkii aloittamaan verkon rakennustyöt jo keväällä 2019, jos valokuidulle löytyy riittävästi kiinnostusta kuntalaisilta. Lue koko tiedote täällä:… Read more »

Jää- ja latutiedot

9.1.2019

Ajantasaisia jää- ja latutietoja Säkylän alueella päivitetään tälle sivulle. Tervetuloa nauttimaan talvisesta liikkumisesta Säkylässä!

Etelä-Satakunnan ympäristötoimisto aloittaa toimintansa

2.1.2019

Pyhäjärviseudun ympäristötoimisto on v. 2019 alusta alkaen ETELÄ-SATAKUNNAN YMPÄRISTÖTOIMISTO. Etelä-Satakunnan ympäristötoimisto on v. 2019 alusta alkaen aloittanut toimintansa rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun sekä eräiden muiden tehtävien merkeissä myös Huittisten osalta. Rakennusvalvonnan tehtävissä Huittisten kaupunginvirastolla jatkavat vt. rakennustarkastaja Toivo Mäki ja hallintopalvelusihteeri Merja Turto. Ympäristönsuojelutehtävissä palvelemme Säkylän kunnanvirastolla ja viranhaltijat ovat Huittisten kaupunginvirastolla, elleivät työtehtävät ole esteenä,… Read more »

Kiireelliset lastenvalvojaa vaativat asiat

11.12.2018

Kiireelliset lastenvalvojaa vaativat asiat (isyyteen liittyvät asiat) hoidetaan 1-2 viikon sisällä yhteydenotosta lastenvalvojan toimesta. Muissa lastenvalvojaa vaativissa sopimusasioissa kuten elatusapusopimuksen tekemisessä palvelemme jälleen tammikuussa 2019.​

Puolet suomalaisista käyttää heijastinta – käytä sinäkin!

5.12.2018

Liikenneturvan tutkimusten mukaan heijastinta tai pyöränvaloa käyttää noin puolet jalankulkijoista – kuuluthan sinä fiksumpaan puolikkaaseen! Mikäli läheisten ja työkavereiden joululahjoja on vielä hankkimatta, yksi vaihtoehto on panostaa CE-merkittyihin heijastimiin tai heijastinliiveihin sekä laadukkaisiin pyörän etu- ja takavaloihin. Anna näyttävä lahja, josta on varmasti hyötyä! Heijastimen ja pyörän valojen käytöstä löydät runsaasti lisätietoa täältä.

Säkylä 150 v. juhlavuosilogot julkaistu

19.11.2018

Säkylän kunnan 150 v. juhlavuosilogo vuodelle 2019 on julkaistu. Logo on kaikkien yritysten ja yhdistysten käytettävissä, jotka haluavat tuotteistaa juhlavuodelle tuotteita tai tapahtumia. Voit tallentaa logot käyttöösi täältä.

Vastaa Satakunnan päihdetilannekyselyyn

5.11.2018

Hyvä kuntalainen, osallistu kuntasi päihdetilannekyselyyn! Kyselyyn voi osallistua kunnan verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kysely toteutetaan samanaikaisesti koko Satakunnassa. Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön… Read more »

Riskiryhmien maksuttomat influenssarokotukset

24.10.2018

RISKIRYHMIEN MAKSUTTOMAT INFLUENSSAROKOTUKSET ANNETAAN SÄKYLÄN JA KÖYLIÖN AIKUISNEUVOLOISSA. MAKSUTTOMAAN INFLUENSSAROKOTUKSEEN OVAT OIKEUTETTUJA:   – Sairautensa vuoksi riskiryhmään kuuluvat 7-64 vuotiaat – Kaikki alle 7-vuotiaat lapset – Raskaana olevat naiset – Kaikki 65 vuotta täyttäneet – Vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri – Terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä lääkehuollon henkilöstö – Varusmiespalveluksen aloittavat   Rokotteen voi hakea seuraavina ROKOTUSPÄIVINÄ: Sukunimen… Read more »