Säkylän päiväuimakoulu 2021

12.5.2021

Säkylän päiväuimakoulu järjestetään Euran uimahallissa ma-to 21.-24.6. ja ma-ke 28.-30.6. (kesto kaikilla ryhmillä 7 päivää) mikäli koronatilanne sallii. Sitovat ilmoittautumiset ryhmiin alkavat ti 18.5. klo 10.00, ilmoittautumiset 31.5.2021 mennessä. Puhelinilmoittautumiset vain ti 18.5. klo 10.00-15.30 puh. 044 732 8101. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: klikkaa uimakouluryhmän nimen päällä, siirryt Säkylän kansalaisopiston kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään. Ilmoittautuminen alkaa ti 18.5. klo… Lue lisää »

Tiedote koronarokotusten etenemisestä Säkylän asukkaille 12.5.2021

Koronarokotukset toteutetaan porrastetusti rokotteiden saapumismäärästä riippuen. Kaikki rokotteen haluavat rokotetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisessa järjestyksessä. Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat: kaikki 40-vuotiaat ja sitä vanhemmat 16-64 -vuotiaat sairautensa vuoksi riskiryhmään 1 tai 2 kuuluvat, joilla on vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila Ryhmä 1:• Elinsiirto tai kantasolusiirto• Aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti• Vaikea puolustusjärjestelmän… Lue lisää »

Tiedote koronarokotusten etenemisestä Säkylän asukkaille 7.5.2021

7.5.2021

Koronarokotukset toteutetaan porrastetusti rokotteiden saapumismäärästä riippuen. Kaikki rokotteen haluavat rokotetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisessa järjestyksessä. Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat: kaikki 40-vuotiaat ja sitä vanhemmat 16-64 -vuotiaat sairautensa vuoksi riskiryhmään 1 tai 2 kuuluvat, joilla on vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila Ryhmä 1:• Elinsiirto tai kantasolusiirto• Aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti• Vaikea puolustusjärjestelmän… Lue lisää »

Liikenneturvallisuustoimijan ajankohtaiskirje – Säkylä

5.5.2021

Tutustu liikenneturvallisuustoimijan ajankohtaisiin uutisiin Säkylän alueella oheisen linkin kautta: Ajankohtaiskirje 1/2021 Säkylä Ajankohtainen uutiskirje ilmestyy n. 4 kertaa vuodessa, käsitellen muutamaa valikoitua liikenneturvallisuuteen liittyvää teemaa kerrallaan. Mikä on liikenneturvallisuustoimija? Liikenneturvallisuustoimija tukee kuntien liikenneturvallisuustyötä ja pyrkii edistämään turvallista liikennekulttuuria sekä liikenneturvallisuuden arvostusta. Toimintamuotoja ovat mm. erilaisten tapahtumien järjestäminen, tiedottaminen ja yhteydenpito eri toimijoiden kesken sekä käytännön… Lue lisää »

Tiedote koronarokotusten etenemisestä Säkylän asukkaille 4.5.2021

4.5.2021

Koronarokotukset toteutetaan porrastetusti rokotteiden saapumismäärästä riippuen. Kaikki rokotteen haluavat rokotetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisessa järjestyksessä. Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat:* kaikki 50-vuotiaat ja sitä vanhemmat* 16-64 -vuotiaat sairautensa vuoksi riskiryhmään 1 tai 2 kuuluvat, joilla on vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila Ryhmä 1:• Elinsiirto tai kantasolusiirto• Aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti• Vaikea puolustusjärjestelmän… Lue lisää »

Tukea kotiin – Löydä ikäihmisten kotona asumista tukevat palvelut yhdestä osoitteesta

30.4.2021

Tukeakotiin.fi on ilmainen palveluhakemisto, johon on koottu Satakunnan alueen ikäihmisten kotona asumista tukevat palvelut ja palveluntarjoajat. Tukeakotiin.fi on helppokäyttöinen ja löydät sopivimmat palvelut hakutoimintojen avulla nopeasti. Hakukentästä voit valita kunnan, jonka alueella haluat palvelua käyttää ja voit tarkentaa hakua esimerkiksi palveluiden sisällön, maksullisuuden tai kielen perusteella. Hakemistosta löydät parilla hiiren napsautuksella kotona toteutettavia palveluita, kuten… Lue lisää »

Terveyskeskuksen neulanvaihtopisteen aukioloaika muuttuu 1.5.2021

28.4.2021

Säkylän terveysneuvonta- ja neulanvaihtopisteen aukioloajat muuttuvat 1.5.2021 alkaen. Neulojen ja ruiskujen vaihto on Säkylän terveyskeskuksessa kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 12.00-12.45, käynti Rantatien puolelta, ovi J. Toiminnan tarkoitus on ennaltaehkäistä infektioiden ja tartuntatautien leviämistä suonensisäisiä huumeita käyttävillä. Asiointi on nimetöntä, luottamuksellista ja maksutonta. Halutessasi saat lähetteen laboratorioon hepatiitti B-, C- ja HIV-testeihin sekä ajan A- ja… Lue lisää »

Tiedote koronarokotusten etenemisestä Säkylän asukkaille 28.4.2021

Koronarokotukset toteutetaan porrastetusti rokotteiden saapumismäärästä riippuen. Kaikki rokotteen haluavat rokotetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisessa järjestyksessä. Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat: kaikki 50-vuotiaat ja sitä vanhemmat 16-64 -vuotiaat sairautensa vuoksi riskiryhmään 1 tai 2 kuuluvat, joilla on vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila Ryhmä 1:• Elinsiirto tai kantasolusiirto• Aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti• Vaikea puolustusjärjestelmän… Lue lisää »

Kansallisen veteraanipäivän seppeleenlaskut 27.4.2021

27.4.2021

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Kansallisen veteraanipäivän seppeleenlaskut toteutettiin hiljaisuudessa Säkylän ja Köyliön kirkkomailla veteraanijärjestöjen edustajien toimesta. Seppeleenlasku Köyliön Sankarihaudalla Seppeleenlasku Säkylän Sankarivainajien muistomerkillä ja Veteraanikivellä Säkylän kunta ja Säkylä-Köyliön seurakunta kiittävät lämpimästi seppeleenlaskuihin osallistuneita tahoja.

Toimintaohjeet Säkylän sivistystoimessa 26.4.2021

23.4.2021

Alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä (ATTR) on päivittänyt alueellisia suosituksia koronavirusepidemian torjumiseksi 22.4.2021. Säkylän kunnan sivistystoimessa noudatetaan annettuja suosituksia. Suositukset löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset Varhaiskasvatus Varhaiskasvatuksen suosituksen mukaan huolehditaan, että eri ryhmien välillä ei synny kontakteja. Varhaiskasvatuksen henkilökunnalla on käytössään kasvomaskit. Esi- ja perusopetus Esiopetus ja perusopetuksen 1.-9. –luokat jatkavat lähiopetuksessa. Maskisuositus koskee esi- ja perusopetuksen… Lue lisää »