Arkistot: Tiedotteet

Kunnalliset tiedotteet ja kuulutukset

Haemme rakennusten pinta-alatietojen tarkastajaa

17.9.2019

Haemme RAKENNUSTEN PINTA-ALATIETOJEN TARKASTAJAA Tehtäväsi koostuu Säkylän kunnassa sijaitsevien rakennusten pinta-alatietojen tarkastamisesta kiinteistöverotusta varten. Tehtävään valittava henkilö toimii yhteistyössä mm. teknisen johtajan, rakennuspäällikön ja rakennustarkastajien kanssa. Työ tapahtuu mitattavilla kiinteistöillä ja toimistolla. Kiinteistöverotietojen tarkastamiseen valitaan tehtävän alkuvaiheessa nykyaikainen järjestelmä, jonka avulla tietojen kartoittaminen tulee olemaan mahdollisimman sujuvaa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai opistotason… Read more »

Ristolan asemakaavan muutos

5.9.2019

Säkylän kunnanhallitus on päättänyt 2.9.2019 § 130 asettaa Ristolan asemakaavan muutoksen ehdotuksena nähtäville. Kaava-aineistot ovat nähtävillä Säkylän kunnanvirastolla 5.9.–14.10.2019 välisen ajan sekä kunnan kotisivulla osoitteessa https://www.sakyla.fi/tekniset/kaavoitus/ Mahdolliset muistutukset tulee toimittaa nähtävilläoloaikana Säkylän kunnanhallitukselle, osoitteeseen Rantatie 268, 27800 Säkylä. Lisätiedot: Tekninen johtaja Tarmo Saarinen, tarmo.saarinen@sakyla.fi, 044 517 1014 ja kaavan laatija Tengbom Oy, maarit.suomenkorpi@tengbom.fi, 050 415… Read more »

Haemme terveyskeskuspsykologin sijaista

29.8.2019

Säkylän kunnan sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana 16.9.2019 klo 15.00 mennessä TERVEYSKESKUSPSYKOLOGIN sijaisuus ajanjaksolle 12.10.2019-31.5.2020. Tehtävänkuvaan kuuluu työskentely alle kouluikäisten lasten, opiskeluterveydenhuollon sekä aikuisten parissa. Lisäksi terveyskeskuspsykologi toimii perheneuvonnan piirissä n. 20% työajastaan. Sisällöllisesti painottuvat psykologiset tutkimukset, ohjaus ja neuvonta sekä yhteistyö perheiden ja opiskeluterveydenhuollon kanssa. Myös tukikäyntiasiakkaita on tehtävien piirissä. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin… Read more »

Haemme ympäristötarkastajan viransijaista

Etelä-Satakunnan ympäristötoimisto on noin 20 viranhaltijan ja työntekijän virasto ja vastaa mm. Euran, Huittisten ja Säkylän ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä. Etsimme YMPÄRISTÖTARKASTAJAN VIRANSIJAISTA Ympäristötarkastaja sijoittuu Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston Säkylän toimipisteeseen. Yksi työpäivä viikossa on Huittisten toimipisteessä. Tehtävät painottuvat jätevesiasioiden valvontatehtäviin sekä ympäristönsuojelulain, jätelain ja vesilain mukaisiin tarkastuksiin. Edellytämme virkaan valittavalta soveltuvaa teknisen tai ympäristöalan korkeakoulututkintoa, ajokorttia, oman auton… Read more »

Haemme rakennustarkastajaa

Etelä-Satakunnan ympäristötoimisto on noin 20 viranhaltijan ja työntekijän virasto ja vastaa mm. Euran, Huittisten ja Säkylän rakennusvalvonnan tehtävistä. Etsimme RAKENNUSTARKASTAJAA vakinaiseen virkasuhteeseen rakennusvalvonnan tehtäviin. Rakennustarkastaja sijoittuu Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston Huittisten toimipisteeseen. Edellytämme virkaan valittavalta soveltuvaa rakennusalan korkeakoulututkintoa tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n mukaista koulutusta, ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta, yhteistyökykyä ja valmiutta tietotekniikan hyödyntämiseen. Työkokemus rakennustarkastajan… Read more »

Puheterapeutin sijaisuus on haettavana sosiaali- ja terveystoimessa

2.8.2019

Järjestämme puheterapiapalveluja kaikenikäisille, pääpaino alle kouluikäisten lasten kielellisten vaikeuksien arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Tarjoamme viihtyisät ja toimivat työtilat, ajanmukaiset puheterapeutin työvälineet sekä kannustavan työympäristön. Tulet toimimaan moniammatillisen kuntoutustiimin jäsenenä (mukana psykologi, lastenneuvolan th, kouluth, lääkäri, kelto). Kouluttautumiseen ja oman työn kehittämiseen suhtaudutaan kannustavasti. Myös työnohjaus on järjestettävissä tarpeen mukaan. Kollegiaalista tukea saa lisäksi Satakunnan alueen… Read more »