Arkistot: Tiedotteet

Kunnalliset tiedotteet ja kuulutukset

Haemme hallintopalvelusihteeriä

2.7.2020

Haemme aktiivista ja osaavaa HALLINTOPALVELUSIHTEERIÄ vakituiseen työsuhteeseen. Jatkamme aikaisempaa 22.6.2020 päättynyttä hakua. Aikaisemmin hakeneiden ei tarvitse hakea uudelleen vaan kaikki tehtävään hakeneet otetaan valintaprosessissa huomioon. Tehtävä koostuu Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston monipuolisista rakennusvalvonnan, ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon hallinnon tehtävistä. Tulet sijoittumaan kolmen hallintopalvelusihteerin tiimiin, jossa jaatte tehtäviä ja teette yhteistyötä. Työ on monipuolista, vaativaa ja vaihtelevaa ja sinun… Read more »

Ilmoitus päätöksen kuulutuksesta; Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

1.7.2020

ILMOITUS Ympäristönsuojelulain mukainen päätös Hakija Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy Dnro ESAVI/3517/2020 Päätösnro 259/2020 Asia Hallavaaran jätekeskuksen ympäristöluvan lupamääräyksessä 9. edellytetty selvitys kaatopaikka-alueiden kaasunmuodostuksesta ja hyödyntämismahdollisuuksista, Säkylä Kuulutuksen ja päätöksen nähtävilläpito Aluehallintovirasto antaa yllä mainitun päätöksen tiedoksi julkisella kuulutuksella aluehallintovirastojen verkkosivuilla. Kuulutus ja päätös pidetään nähtävillä 1.7.– 7.8.2020 osoitteessa www.avi.fi/lupa-tietopalvelu mistä ne ovat luettavissa. Ohjeet muutoksenhausta ovat… Read more »

Liikealueen, Vähäsäkylän ja terveyskeskuksen asemakaavan muutos sekä Ristolan asemakaavan muutos ja laajennus

18.6.2020

Säkylän kunnanhallitus on päättänyt 15.6.2020 asettaa nähtäville: Liikealueen, Vähäsäkylän ja terveyskeskuksen asemakaavan muutosehdotuksen (MRA 27 §). Lisäksi kunnanhallitus on päättänyt 15.6.2020 käynnistää ja asettaa nähtäville Ristolan asemakaavan muutoksen ja laajennuksen luonnoksen (MRL 62 §). Ristolan asemakaavan muutoksen ja laajennuksen tavoitteena on mm. mahdollistaa kuljetusyrityksen toiminnan laajentuminen ja uuden logistiikkarakennuksen rakennuttaminen alueelle. Lisäksi on tarkoitus muuttaa… Read more »