Arkistot: Tiedotteet

Kunnalliset tiedotteet ja kuulutukset

  • Suodata kategorialla

Varhaiskasvatuksen opettajan / -sosionomin tehtävä avoinna toistaiseksi 1.8.2022 alkaen / Keskustan päiväkoti

22.6.2022

Haemme Säkylän kunnan varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen opettajaa/varhaiskasvatuksen sosionomia vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen Keskustan päiväkotiin. Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen opettajaa/sosionomia. Arvostamme lapsilähtöistä työotetta ja sitoutumista pedagogiikan kehittämiseen. Arvoperustamme on ilo, rohkaiseminen, turvallisuus ja välittäminen. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja osaavat työkaverit. Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Meillä huolehditaan siitä, että viikoittaiset tiimipalaverit ja SAK-ajat toteutuvat. Päiväkotien… Lue lisää »

Koulukuraattorin määräaikainen tehtävä

20.6.2022

Säkylän kunnan sivistystoimessa on haettavana koulukuraattorin määräaikainen toimi ajalle 4.8.- 20.12.2022 Säkylässä on vuoden 2022 alusta kehitetty yhteisöllistä oppilashuoltotyötä ja koulujen sekä varhaiskasvatuksen hyvinvointiopetusta. Tätä työtä jatkamaan etsimme nyt tekijää, joka vie eteenpäin työtä hankkeen tavoitteiden suunnassa yhdessä koulujen/varhaiskasvatuksen sekä muun oppilashuoltohenkilökunnan kanssa. Palkattavan koulukuraattorin tehtävään kuuluu esikoulun ja perusopetuksen luokkien 1.-6. yhteisöllisen oppilashuollon kehittämistyön… Lue lisää »

Korpilevonmäen tuulivoimaosayleiskaava hyväksytty

MRL 200 §:n mukaan saatetaan tiedoksi, että Säkylän kunnanvaltuusto on 6.6.2022 hyväksynyt Korpilevonmäen tuulivoimaosayleiskaavan. Kaavakartta on nähtävänä teknisellä toimella sekä kunnan kotisivuilla www.sakyla.fi. Säkylässä 9.6.2022 SÄKYLÄN KUNNANHALLITUS

Kirjasto-kulttuuripäällikön virka

26.4.2022

Säkylän kunnassa on haettavana kirjasto-kulttuuripäällikön virka, joka täytetään toistaiseksi 1.8.2022 lukien. Säkylän kunta tarjoaa kirjastopalveluja Säkylän pääkirjastossa Isosäkylässä ja Kepolan kirjastossa. Säkylän kirjastot ovat osa Satakunnan kirjastojen Satakirjastot -yhteisjärjestelmää. Kirjasto- ja kulttuuripäällikkö on kirjaston henkilöstön esihenkilö ja vastaa kirjasto- ja kulttuuritoiminnan järjestämisestä ja koordinoinnista Säkylässä. Säkylän kirjastoilla on hyväkuntoiset ja toimivat tilat sekä osaava henkilöstö…. Lue lisää »