Yrittäminen

Säkylässä on sata syytä menestyä yrittäjänä. Kunnassa on tarjolla monipuolisesti liiketiloja sekä teollisuustontteja.

Järven läheisyys, upeat luontopuitteet sekä hyvä logistinen sijainti tarjoavat monenlaisia edellytyksiä sekä perinteiselle valmistavalle teollisuudelle, että palveluyrittämiselle.

Mikäli sinulla on idea, mutta et vielä tiedä, miten lähteä sitä toteuttamaan, niin olethan yhteydessä kuntaan. Lähdetään yhdessä rakentamaan yritysideallesi perustaa ja toteutusta. Tai mikäli sinulla on jo toimiva yritys, mutta haluaisit lähteä kehittämään sitä, autamme myös siinä sinua.

Yrittäjäksi Säkylään? Tutustu yrittäjyyden mahdollisuuksiin ja ota yhteyttä!

Hanna Nieminen
liiketoimintajohtaja, äitiyslomalla 1.6.2020 alkaen.
16.8.2020 alkaen sijaisena toimii Elina Haavisto,
puh. 044-0125863, elina.haavisto@sakyla.fi

Yritystulkki kääntää yrittäjyysasiat selkokielelle

Oletko aloittava säkyläläinen yrittäjä vai onko sinulla jo toimiva yritys?

Yritystulkista löytyy paikallista ja ajantasaista tietoa yrityksistä – ilmaiseksi. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkista löydät laskentaohjelmat, suunnitelmat, sopimuspohjat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen.

Siirry tästä Säkylän Yritystulkkiin

Sähköisiä hakemistoja yrityksille

Yrityssuomi.fi on julkisten yrityspalveluorganisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yritys-Suomi palvelee verkossa, puhelimitse sekä henkilökohtaisesti verkoston palvelupisteissä kautta maan. Palvelua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö. Yritys-Suomi-verkkopalvelun ylläpito, sisällöntuotanto ja kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen (KEHA-keskus) vastuulla. Aloita yritystoimintasi perustamis- tai kehittämissuunnittelut Yrityssuomen sivuilta.

Yrityksen osto- tai myyntisuunnittelun voi aloittaa valtakunnallisen yrittäjäjärjestön kautta.

TEKES:

Leader Pyhäjärviseutu

Leader Pyhäjärviseutu on perustettu vuonna 1997 alueensa paikalliskehittäjäksi.  Leader Pyhäjärviseutu myöntää Leader-tukea alueensa (Eura, Köyliö, Säkylä) yrityksille ja yhteisöille. Avustamme yritystukihakemusten laatimisessa ja hankkeiden toteuttamisessa. Vastaamme myös alueemme matkailun kehittämisestä ja markkinoinnista.

Lue lisää: