Yrittäminen

Säkylässä on sata syytä menestyä yrittäjänä. Kunnassa on tarjolla monipuolisesti liiketiloja sekä teollisuustontteja.

Järven läheisyys, upeat luontopuitteet sekä hyvä logistinen sijainti tarjoavat monenlaisia edellytyksiä sekä perinteiselle valmistavalle teollisuudelle, että palveluyrittämiselle.

Mikäli sinulla on idea, mutta et vielä tiedä, miten lähteä sitä toteuttamaan, niin olethan yhteydessä kuntaan. Lähdetään yhdessä rakentamaan yritysideallesi perustaa ja toteutusta. Tai mikäli sinulla on jo toimiva yritys, mutta haluaisit lähteä kehittämään sitä, autamme myös siinä sinua.

Uusien yrittäjien neuvonta

Säkylän kunta  on mukana Satakunnan Yrittäjien perustamassa alkavien yrittäjien neuvontapalvelussa.
Se perustettiin vuonna 2020 ja kantaa nimeä ”Uusyrityskeskus Enter Satakunta”. Säkylällä on oma aloittavien yrittäjien neuvoja, joka ohjaa alkavat yrittäjät starttirahahakemusten, ja erilaisten laskelmien kanssa eteenpäin.

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yritysneuvoja
Anne Heikintalo
anne.heikintalo(a)yrittajat.fi
p. 050 527 7145.

Säkylässä yritetään yhdessä!

Tutustu Säkylässä jo toimiviin yrityksiin ja katso tältä sivulta löytyvät yritysvideot.

Facebookista löydät Säkylän kunnan yrityspalvelut täältä:
https://www.facebook.com/sakylanyrityspalvelut

Mikäli toimit jo yrittäjänä Säkylässä, voit liittyä mukaan keskustelemaan suljettuun yritysryhmäämme, joka löytyy Facebooksta nimellä ”Säkylä In Business”. Ryhmään liittyessä sinun tulee vastata ryhmän kysymyksiin.

Kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä, ole yhteydessä:
liiketoimintajohtaja, puh. 044 012 5863

Säkylä on Älykäs

Meille kuntana on erittäin tärkeää, että yrityksillä ja asukkailla on käytössään hyvät ja luotettavat digitaaliset yhteydet. Säkylän kunta toteutti yhdessä Traficomin ja Lounean kanssa valokuituverkon rakennushankkeen 2019-2020 ja nyt kunnassa on laaja valokuituverkko, joka kattaa tällä hetkellä noin 75% Säkylän kunnan asukkaista.

Valokuituverkon rakennus jatkuu yhä sinne, missä alueilla vielä kysyntää tulee riittävästi.

Yrityksille häiriöttömät verkkoyhteydet ovat ehdoton edellytys yhä digitalisoituvassa maailmassa, ja toisaalta voimme kattavan verkon avulla mahdollistaa myös etätöiden sujuvan tekemisen Säkylästä käsin.

Lue lisää hankkeesta täältä: Lounea: N. 75 %:lla säkyläläisistä mahdollisuus liittyä Lounean valokuituverkkoon

Yritystulkki kääntää yrittäjyysasiat selkokielelle

Oletko aloittava säkyläläinen yrittäjä vai onko sinulla jo toimiva yritys?

Yritystulkista löytyy paikallista ja ajantasaista tietoa yrityksille – ilmaiseksi.  Yritystulkista löydät laskentaohjelmat, suunnitelmat, sopimuspohjat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen. Käytä siis nämä lomakkeet ja laskentapohjat hyöydyksesi!

Siirry tästä Säkylän Yritystulkkiin

Sähköisiä hakemistoja yrityksille

Yrityssuomi.fi on julkisten yrityspalveluorganisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yritys-Suomi palvelee verkossa, puhelimitse sekä henkilökohtaisesti verkoston palvelupisteissä kautta maan. Palvelua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö. Yritys-Suomi-verkkopalvelun ylläpito, sisällöntuotanto ja kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen (KEHA-keskus) vastuulla. Aloita yritystoimintasi perustamis- tai kehittämissuunnittelut Yrityssuomen sivuilta.

Yrityksen osto- tai myyntisuunnittelun voi aloittaa valtakunnallisen yrittäjäjärjestön kautta.


Leader Pyhäjärviseutu

Leader Pyhäjärviseutu on perustettu vuonna 1997 alueensa paikalliskehittäjäksi.  Leader Pyhäjärviseutu myöntää Leader-tukea alueensa (Eura, Säkylä, Eurajoki) yrityksille ja yhteisöille. Avustamme yritystukihakemusten laatimisessa ja hankkeiden toteuttamisessa. Vastaamme myös alueemme matkailun kehittämisestä ja markkinoinnista.

Lue lisää: www.pyhajarviseutu.fi