Yrittäminen

Yrittäjyys on Säkylän monimuotoisella seudulla tärkeää. Haluamme kannustaa ja tukea niin aloittelevia kuin olemassa olevia  yrityksiä vieläkin parempiin suorituksiin.

Tälle sivulle olemme koonneet erityisesti yrittäjille suunnattuja palveluja.

Yritystulkki kääntää yrittäjyysasiat selkokielelle

Oletko aloittava säkyläläinen yrittäjä vai onko sinulla jo toimiva yritys?

Yritystulkista löytyy paikallista ja ajantasaista tietoa yrityksistä – ilmaiseksi. Selkeällä opastuksella ja hyvillä neuvoilla voit kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uutta. Yritystulkista löydät laskentaohjelmat, suunnitelmat, sopimuspohjat yrityksen suunnitteluun, rahoitukseen, perustamiseen sekä talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen.

Siirry tästä Säkylän Yritystulkkiin

Sähköisiä hakemistoja yrityksille

Yrityssuomi.fi on julkisten yrityspalveluorganisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yritys-Suomi palvelee verkossa, puhelimitse sekä henkilökohtaisesti verkoston palvelupisteissä kautta maan. Palvelua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö. Yritys-Suomi-verkkopalvelun ylläpito, sisällöntuotanto ja kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen (KEHA-keskus) vastuulla. Aloita yritystoimintasi perustamis- tai kehittämissuunnittelut Yrityssuomen sivuilta.

Yrityksen osto- tai myyntisuunnittelun voi aloittaa valtakunnallisen yrittäjäjärjestön kautta.

TEKES:

Leader Pyhäjärviseutu

Leader Pyhäjärviseutu on perustettu vuonna 1997 alueensa paikalliskehittäjäksi.  Leader Pyhäjärviseutu myöntää Leader-tukea alueensa (Eura, Köyliö, Säkylä) yrityksille ja yhteisöille. Avustamme yritystukihakemusten laatimisessa ja hankkeiden toteuttamisessa. Vastaamme myös alueemme matkailun kehittämisestä ja markkinoinnista.

Lue lisää: