Matkailu

Säkylä on osa Pyhäjärviseudun suosittua matkailualuetta, johon kuuluvat myös Eura ja Pöytyä eli Yläne. Alue on tunnettu monipuolisesta ja rikkaasta kulttuuri- ja luontomaisesta, joka kiinnostaa myös ulkomaalaisia turisteja. Erityisesti Pyhäjärven liikuntamahdollisuudet ja järvimaisemat viehättävät monia.

Visit Säkylä -nettisivustolta löydät paikallisen tarjonnan

Säkylän oma matkailijalle suunnattu sivusto toimii digitaalisena näyteikkunana, mitä kaikkea Säkylä voi vierailijalle tarjota. Olemme linkittäneet sivuille vierailemisen arvoisia kohteita ja sivustola löydät linkit myös meidän kaupan ja palvelujen yritysten tarjontaan.
Suuntaa siis tutustumaan Säkylään paremmin osoitteessa www.visitsakyla.fi

Visit Pyhäjärviseutu – vinkkejä koko seudulla matkaavalle

Säkylä, Euran ja Pöytyän matkailupalvelut koottiin yhteisen matkailuportaalin alle keväällä 2017 . Sieltä löydät myös Säkylän monipuolisen matkailu- ja kulttuuritarjonnan!

Portaalin rahoituksesta ja toteutuksesta vastaavat yhteisesti kaksi Leader-rahoitteista hanketta, Säkylän Pyhäjärven alueen luontomatkailuhanke ja Pyhäjärviseudun kulttuurimatkailuhanke sekä kunnat. Hankkeiden jälkeen sivuston ylläpidosta vastaavat Leader Pyhäjärviseutu, Leader Jokivarsikumppanit sekä alueen kunnat.
Sivustolle pääset tutustumaan tästä linkistä www.visitpyhajarviseutu.fi