Ympäristö

Etelä-Satakunnan luonto hakee vertaistaan! Olemme ylpeitä seutumme kalaisista järvistä, maaseudun kultturimaisemista ja Säkylänharjusta, joka tarjoaa luonnossa liikkuvalle ikimuistoisia elämyksiä. Lounais-Suomen suurin järvi, Säkylän Pyhäjärvi, on luonto-, maisema- ja virkistyskäyttöarvoiltaan ainutlaatuinen ja tunnettu laajamittaisesta sisävesikalastuksestaan.

Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä, ja siksi vaalimme ympäristöä monin keinoin. Etelä-Satakunnan ympäristötoimisto vastaa Euran, Huittisten ja Säkylän rakennusvalvonnasta ja ympäristönsuojelusta. Etelä-Satakunnan ympäristötoimistolle kuuluu myös Euran, Huittisten, Kokemäen, Rauman ja Säkylän ympäristöterveydenhuolto (terveysvalvonta ja eläinlääkintähuolto). Ympäristötoimiston ympäristönsuojelun viranhaltijat hoitavat myös Oripään kunnan ympäristönsuojeluasioita.

Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston käynti- ja postiosoitteet:

Rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu (Eura, Huittinen, Säkylä):

Puhelin (vaihde): 02 83281.

Ympäristötoimisto Säkylässä on avoinna ma-pe klo 9–15 ja Huittisissa ma-pe klo 9-15. Tapaamisaikojen varaaminen etukäteen on suositeltavaa.

Ympäristöterveydenhuolto (Eura, Huittinen, Kokemäki, Rauma, Säkylä):

Postiosoite: Rantatie 268 27800 Säkylä
Terveysvalvonnan käyntiosoitteet Säkylässä, Raumalla, Huittisissa ja Kokemäellä. Tapaamisaikojen varaaminen etukäteen on suositeltavaa.

Puhelin: Ympäristöterveydenhuollon neuvontapuhelin 044 403 2945 ja Säkylän vaihde 02 83281. 

Eläinlääkärien vastaanotot Eurassa, Huittisissa, Kokemäellä ja Raumalla ovat avoinna ajanvarauksesta ma-pe 8-16.

säkylän kunta