Liikuntapalvelut

Liikettä ja virikettä kesät talvet!

Virkeän mielen säkyläläiset ammentavat pitkälti luonnosta. Katismaan sisävesisatama on yksi aktiivisen toiminnan keskuksista. Uusiutuvine palveluineen se mahdollistaa mm. veneilylle, ympärivuotiselle uinnille ja kalastukselle erinomaiset puitteet. Pyhäjärven kuulut kalaherkut, siika ja muikku sekä paikalliset käden tuotteet löytävät helpoimmin tiensä ostoskassiin kalasatamassa olevien myyntipisteiden kautta. Myös mittavat rapusaaliit ovat herkkusuiden mieleen. Koko lounaisen Suomen avantouimarit kohtaavat Katismaalla.

Vireä asuinympäristö houkuttelee asukkaitaan joukolla kuntoilun pariin. Upeasti polveilevat Porsaanharjun hiihto- ja retkeilymaastot vetävät liikkujia puoleensa patikoiden, hiihtäen tai pyöräillen. Jokainen voi valita, haluaako samoilla vain itsekseen vai hakeutuuko ohjatun liikunnan pariin.

Säkylässä toimii aktiivisesti toistakymmentä urheiluseuraa. Lajivalikoima on monipuolinen – ampumahiihdosta, taitoluistelusta ja jääkiekosta naisvoimisteluun, salibandyyn, pyöräilyyn ja yleisurheiluun. Myös ratsastuksen ystäville löytyy
maneeseista ja metsistä oivat puitteet.

Läheisessä Porin Prikaatin varuskunnassa sijaitsevat uimahalli ja monista suurkilpailuista tuttu Huovinrinteen Hiihtokeskus. Kunnan liikunnallista panostusta kuvaavat hyvin Säkylähallin ja Apetit Areena Säkylän jäähallin korkeatasoiset liikuntatilat.

Tiesitkö, että Säkylästä löytyy paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille lapsille ja nuorille?

Harraste-esitteeseen voit oheisesta tutustua linkistä, tai voit noutaa sen itsellesi mm. kouluilta, kunnanvirastolta, terveyskeskuksesta tai neuvolasta!

Harraste-esite 2016-2017

 

 

Liikunta- ja nuorisopalvelut

Osoite

Sivistysosasto
Rantatie 268
27800 Säkylä

Vapaa-aikasihteeri Lauri Parviainen

044 5171 011

Ulko-alueiden hoitaja Jari Viskari

050 0864 658

Nuorten työpajan yksilövalmentaja Jaakko Halminen

044 7328 109

Etsivä nuorisotyöntekijä Katja Uustalo

040 5287 004

Säkylähallin vahtimestari (ei kesäaikana)

044 7328 111

Kepolan nuorisotalo (ei kesäaikana)

044 7328 188

Keskustan nuorisotalo (ei kesäaikana)

044 7328 154