Säkylän terveyskeskus tiedottaa: yhteydenotot puhelimitse toistaiseksi

12.3.2020

Säkylän terveyskeskus toivoo käyntien sijaan kaikki yhteydenotot puhelimitse toistaiseksi. Yhteydenoton jälkeen sovitaan mahdollinen tapaaminen.

Hengitystieinfektioiden leviämisen estämiseksi toivomme kaikki yhteydenotot Säkylän terveyskeskuksen ajanvaraukseen p. 02-8329255 paikalle saapumisen sijaan. Saat puhelimitse tilanteeseesi soveltuvan yksilöllisen ohjeistuksen. Paikalle terveyskeskukseen kutsutaan vain välttämättömissä tapauksissa. Hätätilanteissa soita 112.

Epidemian mahdollisesti laajentuessa se kuormittaa terveydenhuoltojärjestelmää voimakkaasti. Tavoitteeksi tulee tällöin vähentää ylimääräisiä kuolemantapauksia, helpottaa terveydenhuoltojärjestelmän taakkaa ja suojata suurimmassa riskiryhmässä oleva väestö (iäkkäät ja monisairaat) sekä henkilökunta toiminnan jatkumisen takaamiseksi.

Susanna Holmlund
Ylilääkäri
Säkylän sosiaali- ja terveystoimi