Lounean valokuituverkon suunnittelutyö on käynnissä – ilmoita kiinnostuksestasi nyt!

18.1.2019

Säkylän kunta päätti tukea valokuidun rakentamista kuntaan
Säkylän kunnanhallitus päätti joulukuussa lähteä Satakuntaliiton toteuttamaan Laajakaista kaikille 2015 -hankkeen kilpailutukseen. Satakuntaliiton kilpailutuksessa valokuituverkon toteuttajaksi valittiin Lounea. Hankkeessa Säkylän kunta ja valtio tukevat kumpikin verkon rakentamista 33 % osuudella. Lounea pyrkii aloittamaan verkon rakennustyöt jo keväällä 2019, jos valokuidulle löytyy riittävästi kiinnostusta kuntalaisilta.

Lue koko tiedote täällä:

Lounea pyrkii aloittamaan verkon rakennustyöt jo keväällä 2019, jos valokuidulle löytyy riittävästi kiinnostusta kuntalaisilta. Valokuitu rakennetaan markkinaehtoisesti eli nyt on oikea aika ilmoittaa kiinnostuksestaan! Mikäli Lounean valokuitu siis kiinnostaa, käy kertomassa se oheisella lomakkeella.
Täytä tien nimi ja postinumero ja klikkaa ”näytä tilanne”. Tämän jälkeen klikkaa, ”olen kiinnostunut valokuidusta” ja täytä avautuvaan ponnahdusikkunaan tiedot.