Hellewi-kurssinhallintaohjelma

Säkylän kansalaisopiston tuntiopettajilla on pääsy Hellewi -kurssinhallintaohjelmaan osoitteessa sakylankansalaisopisto.opistopalvelut.fi. Hellewissä voit seurata mm. oman kurssisi ilmoittautumistilannetta. Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan opiston toimistosta.

Hellewi-sovelluksen pikaohje

Paperinen kurssipäiväkirja (erikseen sopien)
Mikäli käytät paperista kurssipäiväkirjaa (erikseen sopien), saat sen postitettuna kotiosoitteeseesi ennen kurssin alkua tai suoraan kurssipaikalle.

Saat kurssisi ajantasaisen ilmoittautumistiedon myös soittamalla opiston toimistoon 044 732 8101.

Opettaja on velvollinen merkitsemään päiväkirjaan itse opetuskerrat, opiskelijoiden nimet ja opiskelijan kurssilla käydyt kerrat. Kaikki merkinnät tehdään kuulakärkikynällä. Päiväkirja on virallinen arkistoitava asiakirja, joten merkitse vaadittavat tiedot huolellisesti ja oikein.

Merkitse mahdolliset sijaiset päiväkirjaan, sijaiselta aina kuittaus päiväkirjaan.

Kurssisi päätyttyä palauta kurssipäiväkirja mahdollisimman pian allekirjoitettuna opiston toimistoon. Jos et pääse tuomaan listoja toimistoon, voit jättää ne Säkylän kunnanviraston pääoven postilaatikkoon tai postittaa ne osoitteeseen Säkylän kansalaisopisto, Rantatie 268 27800 Säkylä.

Hätäpoistumistilanteita varten opettajalla tulee olla joko paperinen päiväkirja tai sähköinen läsnäololista mukana, jotta hän voi tarkistaa, että kaikki läsnä olleet ovat poistuneet luokkatilasta. Ks. tarkemmin: Työturvallisuus ja vakuutukset.

Sähköinen päiväkirja, mobiilipäiväkirja
Säkylän kansalaisopisto on siirtynyt käyttämään sähköistä päiväkirjaa. Päiväkirjaa voi pitää mm. ilmaisella Hellewi mobiilisovelluksella. Sen voi ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta omaan älypuhelimeen. Sovellukseen kirjaudutaan tunnuksilla, jotka saat opiston toimistosta ennen lukuvuoden alkua.

Lue kurssipalautteet
Hellewistä näet myös opiskelijoiden kurssipalautteet, jotka kerätään useimmilta kursseilta ja luennoilta niiden päättymisen jälkeen. Opiskelijoille lähetetään sähköpostitse linkki nimettömään palautekyselyyn, jossa he voivat antaa palautetta kurssista tai luennosta.