Satakunnan hyvinvointialueen verkkosivut ja palvelunumero

13.1.2023

Satakunnan hyvinvointialue järjestää Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen. Satakunnan hyvinvointialueen verkkosivut on avattu osoitteessa www.satakunnanhyvinvointialue.fi . Sivut päivittyvät alkuvuoden 2023 ajan aktiivisesti.

Asukkaiden palvelunumero on 0100 2244. Palvelunumero vastaa ma 2.1.2023 klo 8 lähtien. Palvelunumero palvelee kaikkia satakunnassa asuvia arkisin klo 8-16 välillä. Palvelunumeroon soittaminen on asukkaille ilmaista.

Numeroon voi soittaa, kun ei tiedä mihin olisi tilanteessa tai ongelmansa kanssa yhteydessä. Palvelunumerosta ei voi varata tai perua hoitoaikoja hyvinvointialueen palveluihin.

Terveyteen liittyvissä hätätilanteissa tulee ottaa yhteys hätänumeroon. Arkisin virka-aikaan kiireettömissä tapauksissa tulee ottaa yhteyttä omalle terveysasemalle tai päivystysapuun 116 117. Päivystysapu palvelee koko Satakunnan hyvinvointialuetta.

Neuvonta-chat
Asukas voi käyttää myös neuvonta-chat -palvelua, joka löytyy hyvinvointialueen verkkosivujen etusivulta ma 2.1.2023 alkaen. Chat-palvelu auttaa, kun ei tiedä mihin olisi yhteydessä hyvinvointialueen palveluissa.