Koulupsykologin virka haettavana

25.8.2020

Säkylän sivistystoimessa julistetaan haettavaksi 8.9.2020 klo 15.00 mennessä toistaiseksi otettavan

KOULUPSYKOLOGIN VIRKA

Palkkausta ja työehtoja koskevat asiat määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen. Arvostamme kokemusta psykologin työstä. Virka täytetään 1.10.2020.

Säkylän kunnan väestöpohja on 6811 asukasta. Kunnassa on neljä alakoulua ja yläkoulu, oppilaita yhteensä noin 580. Kouluilla toimivat myös koulukuraattori ja koulupsyykkari. Terveystoimessa on oma psykologi, joka koulujen osalta työskentelee lukiossa. Psykologit tekevät tarpeen mukaan joustavasti asiakasyhteistyötä sekä toimivat osana moniammatillista tiimiä lasten ja nuorten edun mukaisesti.

Tuemme työnohjausta ja täydennyskoulutukseen pääsyä sekä järjestämme tyhy-toimintaa. Työyhteisöämme kuvaavat joustavuus, mutkaton yhteistyö ja hyvä työilmapiiri. Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan ensisijaisesti
www.kuntarekry.fi hakulomakkeella, työavain 309665 tai kirjaamo@sakyla.fi.

Hakemukseen on liitettävä CV ja todistusjäljennökset tutkinnon suorittamisesta sekä muista todistuksista, joihin hakija haluaa vedota.

Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Päivi Österman, paivi.osterman@sakyla.fi.

Säkylässä 25.8.2020
Sivistysjohtaja