Tee Omaolo-palvelussa oirearvio

28.4.2020

Onko sinulla polvivaivaa, vaivaako närästys tai pitkään jatkunut yskä? Voit tehdä Omaolo-palvelussa oirearvion! Voit tehdä oirearvion milloin tahansa osoitteessa www.omaolo.fi.

Satakunnassa on otettu käyttöön maaliskuun lopussa valtakunnallisen Omaolo-verkkopalvelun oirearviot. Palvelun avulla käyttäjät voivat arvioida omaa hoidontarvettaan täyttämällä oirekyselyn. Palvelu perustuu käyttäjän antamiin vastauksiin ja sen tavoitteena on ohjata käyttäjä oikea-aikaisesti tarkoituksenmukaisen palvelun piiriin. Satakuntalaiset voivat palvelussa arvioida myös mahdollisia korona-virustaudin oireita korona-oirearviolla.

Omaolo-palvelun käyttäminen on helppoa. Oirearvio antaa oireista riippuen joko itsehoito-ohjeet tai ohjaa tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaiselle. Voit tunnistautua, tallentaa ja välittää oirearviosi sekä kommunikoida ammattilaisen kanssa verkossa. Palvelussamme on tällä hetkellä 15 oirearviota alaselkä-kivusta yleiseen oirekyselyyn sekä Koronaoirearvio yleisellä tasolla (et saa siihen paikallista vastausta).

Katso tästä lisätietoa Omaolo-oirearvioon liittyen.

Omaolo-palveluun pääset tästä.