Ilmoittautuminen Avoimet kylät -päivään 22.3. mennessä

20.3.2018

Avoimet Kylät -päivää vietetään taas kesäkuussa! Tapahtumapäivä on lauantaina 9. kesäkuuta 2018. Mukaan toivotaan jälleen paljon kyliä eri puolita Satakuntaa. Ilmoita oma kyläsi mukaan 22. maaliskuuta mennessä sähköpostitse sihteeri@satakylat.fi tai nettilomakkeella (linkki). Lisätietoja löydät täältä.

Avoimet Kylät -päivän tarkoituksena on lisätä kylätoiminnan tunnettuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa. Kylillä on siis avoimet ovet. Kyläpäivänä on oiva tilaisuus tutustua kylän talo- ja tonttitarjontaan, toimintaan sekä palveluihin, mikäli mielessä siintää ajatus muutosta kylään. Toisaalta Avoimet Kylät -päivänä voi tehdä myös mukavan kesäisen kiertoajelun maaseudun maisemiin.

Kylien tapahtumapäivän toiminnoista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset ja toimijat. SataKylät ry hoitaa päivän yleismarkkinoinnin yhteistyössä Suomen Kylät ry:n kanssa.