Haastepyöräily 2021

Haastepyöräily -kampanja starttaa vappuna

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocross pyörä, maantiepyörä, laatikkopyörä, tandempyörä jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounais-Suomessa 33 kunnan alueella ja Säkylä on mukana kampanjan perusjaksolla 1.5.- 27.6. Pyöräilysuoritukset voidaan kirjata mobiilisovelluksella, sekä tulostettavan pyöräilykortin ja kunnan kuntolaatikoissa olevien kirjausvihkojen avulla. Poikkeusoloista johtuen suosittelemme, että kirjaukset tehdään ainoastaan mobiilisovelluksen avulla tai henkilökohtaiseen pyöräilykorttiin. Mikäli pyöräilykortin tulostaminen ei ole mahdollista, voit myös käydä noutamassa kortin kunnanviraston aulasta. Kortin voi palauttaa mihin tahansa kunnan kuntolaatikkoon 28.6. mennessä.

Muistetaan, että korona-aikana on hyvä seurata viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita. Vältetään mm. lähikontakteja muihin, sekä pyöräilyä on hyvä suosia yksin tai oman perheesi kanssa.

Haastepyöräilyn nettisivut

Mobiilikirjausohjeet

Tulostettava pyöräilykortti

Kuntolaatikoiden sijaintikartta