Säkylän kesäkämppä 2021

Tervetuloa viettämään kesää Säkylään!

Säkylän Kesäkämppä on saatu valmiiksi ja asukashaku on käynnissä!
Hakulomakkeen löydät sivulta:
www.harjuseutu.fi

Kesäkämppä sijaitsee osoitteessa Rekolantie 2, kolmikerroksisen kerrostalon alimmassa kerroksessa. Asunto käsittää kaksi huonetta, keittiön ja kylpyhuone/saunan. Asunto on kunnan vuokra-asunto, joka on kevyellä pintaremontilla stailattu ja kalustettu. Asunnosta löydät kaiken tarpeellisen kahden viikon asumisjaksolle.

Asunnossa on peitot ja tyynyt neljälle, mutta lakanat ja pyyhkeet (myös keittiön ja vessan käsipyyhkeet) pitää ottaa itse mukaan.

Vuokrajaksot ovat kahden viikon jaksoja alkaen 6.5. Vuokra-aika alkaa torstaina klo 15 ja päättyy siitä kahden viikon päästä keskiviikkona klo 12.

Asunnon vuokraamisesta tehdään vuokrasopimus kiinteistökeskus Harjuseudun kanssa ja vuokra on 250e / kahden viikon jakso. Asuntoa voi vuokrata vain yhden jakson verran, jotta mahdollisimman moni pääsisi viettämään aikaa Säkylässä ja tässä asunnossa!

Tässä muutama kuva asunnosta:

Asunto sijaitsee ihan Säkylän keskustassa, kirjaston, urheiluhallin ja koulujen vieressä. Koulujen pihoilta löytyvät kiipeilytelineet / leikkipuistot lapsille ja urheiluhallin vierestä ulkokuntosali ja peliareena sekä monitoimikenttä juoksusuorineen ja treenialueineen.

Monitoimikenttä sijaitsee jäähallin vieressä, kentät myös beach volleyn pelaamiseen.

Kävelymatkan etäisyydellä on myös Katismaan Saari (700m), jossa on uimaranta sekä maksullinen sauna (katismaansaari.fi) ja ravintolaterassi. Pienemmät erikoisliikkeet löytyvät noin kilometrin päästä ja päivittäistavarakaupat (S-Market, K-Supermarket, Alko, Apteekki) noin 2 km päässä.

Katismaan Saaressa on kesäinen terassiravintola sekä mahdollisuus rantasaunomiseen.
Katismaan Saaren kupeessa on myös venelaiturit, sekä kalasatama ja kalamyymälä.


Muita hyviä majoitusvaihtoehtoja Säkylästä tarjoavat myös majoitusyrittäjämme:

www.kristalliranta.fi (lomamökkejä, perhehuoneistoja, caravan -alue)
www.koivuniementila.net (lomamökkejä, huviloita)

Tästä linkistä pääset tutustumaan videolla Kesäkämppään sekä siihen, mitä kaikkea Säkylä voi kesällä tarjota: