Säkylän sosiaali- ja terveyspalveluissa otetaan käyttöön ajanvarauksen tekstiviestimuistutus

28.10.2022

Lääkärien, sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja fysioterapeuttien vastaanotoilla otetaan käyttöön ajanvarauksen tekstiviestimuistutus 31.10.2022. Tekstiviestimuistutuksen käyttöönoton tavoitteena on vähentää unohduksia saapua vastaanotolle. Palvelu on asiakkaalle maksuton. Asiakkaalla on oikeus kieltää tekstiviestimuistutukset.

Asiakas saa tekstiviestimuistutuksen vastaanottoajastaan kaksi päivää ennen varattua aikaa. Viesti tulee siihen matkapuhelinnumeroon, jonka asiakas/lapsen huoltaja on ilmoittanut henkilötietoja tarkistettaessa.
Mikäli varattu aika ei sovi, aika tulee perua viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 14 mennessä. Käyttämättä jääneestä ja peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitetaan 18 vuotta täyttäneiltä asiakasmaksuasetuksen (931/2021) mukaisesti 51,50 €.

Kyseessä on vain muistutus ajanvarauksesta. Mahdollinen muistutuksen poisjääminen ei tarkoita, ettei aikaa ole varattu.