Sporttia ja huolenpitoa -kesätoimintaa jälleen tulevana kesänä

18.2.2022

1.-4.-luokkalaisille lapsille tarkoitettu Sporttia ja huolenpitoa -kesätoiminta järjestetään jälleen kesäkuussa Säkylän seurakuntatalolla ja sen lähipiirissä! Kesätoiminta pitää sisällään mm. liikuntaa, askartelua sekä mukavaa yhdessä tekemistä ja -olemista. Ohjaajien vetämää toimintaa on päivittäin klo 7.45-16.15 välisenä aikana, mukaan voi ilmoittautua kokopäiväisesti tai puoleksi päiväksi.

Kesätoiminnan järjestävät yhteistyössä Säkylä-Köyliön seurakunta ja Säkylän kunta. Säkylän Urheilijat ry ja Köyliön Lallit ry ovat mukana päivittäisen tekemisen järjestämisessä. Vastuuohjaajat ovat koulutettuja nuorisokasvatuksen asiantuntijoita ja kaikki lapset ovat vakuutettuja Säkylä-Köyliön seurakunnan toimesta. Päivätoimintaan ei ole mahdollista saada lapselle henkilökohtaista ohjaajaa. Toiminnassa huomioidaan tarkasti vallitsevat koronarajoitukset. Toimintaa ei järjestetä juhannusaattona pe 24.6.2022.

Hinnat:
* Koko päivä (sis. aamupala, lounas ja välipala) 110 eur
* Puolipäivä (max 5 h, sis. lounas ja aamupala/välipala) 70 eur

Lisätiedot ja ilmoittautuminen kesätoimintaan alkaa ti 1.3.2022 klo 10.00 tämän linkin takaa.
(Siirryt Säkylän kansalaisopiston ilmoittautumisjärjestelmään, avautuu uuteen välilehteen).

Netti-ilmoittautuminen päättyy 29.4.2022. Ilmoittautumiset ko. ajankohdan jälkeen puh. 046 681 6979/Tanja Raitanen (Säkylä-Köyliön seurakunta). Paikkoja on rajoitettu määrä.