Tulossa lapsiperheiden Kohtaamispaikka – kerro toiveesi!

11.8.2021

Vastaa kyselyyn osoitteessa https://link.webropol.com/s/kohtaamispaikkakysely ja vaikuta!

Kohtaamispaikka on osa Säkylän tulevaisuuden perhekeskuksen toimintaa. Kohtaamispaikat sijaitsevat Säkylän ja Köyliön kirjastoissa, näiden lisäksi on tarkoitus tuoda kohtaamispaikkatoimintaa eri puolille Säkylää.

Kohtaamispaikan ajatuksena on vahvistaa alle 18-vuotiaiden lasten ja vanhempien osallisuutta, vuorovaikutusta ja voimavaroja sekä tukea perheiden hyvää arkea ja yhteisöllisyyttä. Toiminta edistää lasten, nuorten ja perheiden terveyttä ja hyvinvointia.

Kohtaamispaikkatoiminnan on tarkoitus alkaa syksyllä 2021 ja toteutua kuntalaisten toiveiden mukaisena. Jokainen kyselyn vastaus on tärkeä, jotta tuleva toiminta tavoittaisi kuntamme alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheet.

Kohtaamispaikkatoiminta järjestetään yhteistyössä seurakunnan, yhdistysten ja järjestöjen kanssa. 

Kyselyyn voit vastata ke 25.8.2021 mennessä.