Tärkeä tiedote koronarokotusten ajanvarauksesta

5.3.2021

Vuonna 1951 ja sitä aiemmin syntyneiden EI TULE soittaa MA 8.3. rokotusajanvaraukseen, koska kaikki varattavissa olleet ajat on annettu. Rokotetta, joka soveltuu tämän ikäisille, ei ole tällä hetkellä, mutta saamme rokotetta vähitellen lisää.

60-69 -vuotiaat riskiryhmä 1:een kuuluvat henkilöt voivat edelleen soittaa MA 8.3. klo 8.00 alkaen numeroon 044 4575 221, tähän ryhmään soveltuvaa rokotetta meillä on vielä n. 80 annosta käytettävissä. Tätäkin rokotetta saamme vähitellen lisää.

Seuraattehan tiedotustamme Säkylän kunnan sivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä Alasatakuntalehdessä. Tiedotamme myös Terveyskeskuksen vastaanoton ovessa ja kunnanviraston ovessa tilanteesta.

Toivomme malttia ja jaksamista odotukseen, rokotteita on luvattu enenevässä määrin lisää ja kaikki saavat sen aikanaan. Teemme parhaamme asioiden sujumiseksi!