Tiedote koronarokotusten etenemisestä Säkylän asukkaille / ajanvaraus puhelimitse

4.3.2021

Koronarokotukset toteutetaan porrastetusti rokotteiden pienestä määrästä johtuen. Kaikki rokotteen haluavat rokotetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisessa järjestyksessä.

Ajanvaraus on avoinna erikseen ilmoitetun aikataulun mukaisesti seuraaville ryhmille:
• vuonna 1951 tai ennen syntyneille
• 60-69 -vuotiaille, joilla on erittäin voimakas altistava (lääkärin diagnosoima) riskiryhmään 1 kuuluva sairaus: elinsiirto tai kantasolusiirto, aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti, vaikea puolustusjärjestelmän häiriö, vaikea krooninen munuaissairaus, vaikea krooninen keuhkosairaus, lääkehoitoinen tyypin 2 diabetes tai Downin oireyhtymä

Katsothan riskiryhmärajauksen tarkemmin:
THL: Vakavalle koronavirustaudille alttiiden rokotusjärjestys

HUOM! Kaikki ajanvaraus tällä hetkellä puhelinajanvarauksella, jotta voimme varmistaa THL:n ohjeiden mukaisen rokotusjärjestyksen!
Rokotusajanvaraus on avoinna torstaina 4.3. klo 8-15 ja maanantaina 8.3. klo 8-15. puh. 044 45 75 221. Suljemme linjan, kun kaikki tämänhetkiset ajat on annettu. Tiedotamme jälleen seuraavista ajoista, kun saamme rokotetta lisää.

Aikoja annetaan vain rokotusvuorossa oleville. Mikäli et kuulu ilmoituksessa mainittuihin ryhmiin, pyydämme, että odotat vuoroasi etkä vielä soittaisi ajanvarausnumeroon, jotta palvelu ei ruuhkautuisi.

Koronarokotusten etenemisestä ilmoitetaan ajantasaisin tiedoin Säkylän kunnan sivuilla www.sakyla.fi/koronarokotukset, fb:ssa, Alalsatakunta -lehdessä sekä Säkylän kunnanviraston pääovessa ja lääkärin vastaanoton ulko-ovessa

MUISTA:
• Tule rokotukseen vain terveenä ja varatulle ajalle
• Käytä kasvomaskia
• Desinfioi kädet saapuessa ja poistuessa
• Säilytä turvavälit (2 m) muihin odottaessasi
• Ota mukaan Kela-kortti ja ota se esille odottaessasi
• Pukeudu siten, että olkavartesi paljastuu helposti
• Lataa Koronavilkku puhelimeesi