Tiedote kausi-influenssarokotuksista Säkylässä

18.11.2020

Rokotusajanvaraukset joudutaan toistaiseksi keskeyttämään rokotepulan takia.

Kiinnostus influenssarokotteita kohtaan on tänä vuonna ollut erityisen suurta. Terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) ei ole osannut varautua näin isoon kysyntään, ja rokotteet ovat lopussa. THL on pyytänyt kuntia varautumaan, että lisää rokotteita ei saada.

Tästä syystä Säkylän terveyskeskus joutuu peruuttamaan varatut rokotusajat.

Pahoittelemme tilannetta!

INFLUENSSAN EHKÄISYYN PÄTEE SAMAT OHJEET KUIN KORONAN EHKÄISYYN, MUISTETAAN SIIS TOIMIA VASTUULLISESTI!
On tärkeää pysyä sairaana kotona, huolehtia käsihygieniasta, yskimistekniikasta, maskin käytöstä ja turvaväleistä. Noudattamalla näitä ohjeita, ei influenssa pääse juurikaan leviämään ja suoja on jopa parempi, kuin minkä rokotteella saisimme.