Sporttia ja huolenpitoa -kesätoiminta 2020

17.4.2020

Sporttia ja huolenpitoa 2020 -kesätoiminnan toteutuminen varmistuu kevään aikana koronalinjausten tarkentuessa. Ilmoittautuminen on nyt avoinna.

Kolmatta kertaa järjestettävä Sporttia ja huolenpitoa -kesätoiminta toteutetaan jälleen 1.6.-26.6. Pappilassa. Säkyläläisille 1.-4.-luokkalaisille lapsille tarkoitettu päivätoiminta pitää sisällään mm. liikuntaa, askartelua sekä mukavaa yhdessä tekemistä ja -olemista. Ohjaajien vetämää toimintaa on päivittäin klo 7.45-16.15 välisenä aikana, mukaan voi tulla kokopäiväisesti tai puoleksi päiväksi.

Päivätoiminnan järjestävät yhteistyössä Säkylä-Köyliön seurakunta, Säkylän kunta ja Säkylän Urheilijat ry. Vastuuohjaajat ovat koulutettuja nuorisokasvatuksen asiantuntijoita ja kaikki lapset ovat vakuutettuja Säkylä-Köyliön seurakunnan toimesta. 

HINNAT:

  • Kokopäivä (sis. aamupala, lounas ja välipala) 100 eur
  • Puolipäivä (6 h, sis. lounas ja aamupala/välipala) 60 eur

Päivätoiminnan maksuihin ei ole mahdollista hakea alennusta perheen tulojen perusteella, ei sisaralennuksia. Lasku lähetetään huoltajalle kesäkuussa. Ei mahdollisuutta henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Voit ilmoittaa lapsesi päivätoimintaan ilmoittautumisen yhteydessä myös Säkylän kunnan järjestämään päiväuimakouluun ma-to 15.6.-18.6. ja ma-ke 22.6-24.6. välisenä aikana Euran uimahalliin. Pappilan päivätoimintaan osallistuvat lapset ohjataan opastetusti uimakoulun 2. aamupäiväryhmän yhteiskyytiin ja takaisin. Tarkempi uimakouluinfo lähetetään uimakouluun ilmoittautuneille kesäkuussa.

Päivätoimintaan osallistuvat saavat 10 euron alennuksen Säkylä-Köyliön seurakunnan varhaisnuorten yöleirimaksusta.

Ilmoittautuminen päivätoimintaan alkaa ti 14.4. klo 10.00 oheisen linkin takaa:
https://opistopalvelut.fi/sakylankansalaisopisto/course.php?l=fi&t=972

Netti-ilmoittautuminen päättyy ma 11.5. klo 14.00. Sen jälkeen ilmoittautumiset puh. 044 7328101. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Lisätiedot: Sini Rekola, Säkylän kunta, puh. 044 7328101