Säkylässä otetaan yhteyttä lähiviikkoina yli 70-vuotiaisiin henkilöihin

15.4.2020

Säkylässä otetaan yhteyttä lähiviikkoina yli 70-vuotiaisiin kuntalaisiin. Tarkoituksena on varmistaa alueen ikäihmisten kotona pärjääminen. Käymme läpi mahdollisuutta saada läheisiltä kauppa- ja apteekkiapua sekä selvitämme palvelutarpeita. Samalla annamme ohjausta ja neuvontaa, miten palveluja voi tilata kotiin tai miten ikääntyneille suunnattua asiointiapua voi hyödyntää. Yhteydenotot kohdennetaan henkilöille, jotka eivät ole kunnan ikäihmisille suunnattujen säännöllisten palvelujen piirissä.

Puheluja soitetaan to 16.4.2020 alkaen arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Puhelumme aikana ei kysytä henkilö- tai pankkitunnuksia.

Yhteydenotot koskevat noin 1500 ikäihmisen ryhmää, joten tavoitettavilta henkilöiltä pyydetään kärsivällisyyttä, mikäli yhteydenottoa ei heti kuulu.