Vastaa Satakunnan päihdetilannekyselyyn

5.11.2018

Hyvä kuntalainen, osallistu kuntasi päihdetilannekyselyyn! Kyselyyn voi osallistua kunnan verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kysely toteutetaan samanaikaisesti koko Satakunnassa.

Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua kunnassa. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja käsittelystä vastaa Selvin päin Satakunnassa -hanke.

Klikkaa tästä kyselyyn.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!
Kysely sulkeutuu 31.12.2018 klo 23.59.