Tiedote: Sporttia ja huolenpitoa -hanke / Isoremmi ry

18.5.2018

Leader Pyhäjärviseutu ry:n hallitus on keskiviikkona 16.5.2018 tehnyt myönteisen päätöksen Isosäkylän koulun vanhempainyhdistys Isoremmi ry:n organisoimasta Sporttia ja huolenpitoa-hankkeesta.

Sporttia ja huolenpitoa-hanke tarjoaa Leader-rahoituksen avulla apua erityisesti 1-3-luokkalaisten lasten lomapäivien päivätoiminnaksi kesäkuun 2018 ajalle. Toiminta on suunniteltu erityisesti 1-3-luokkalaisille lapsille, joille ohjattua toimintaa ei tähän asti ole ollut ja joiden lomapäivien yksinololle halutaan tarjota vaihtoehto. Kuitenkin mahdollisuus osallistua ohjattuun päivätoimintaan on kaikenikäisillä lapsilla. Palvelu on avoin kaikille säkyläläisille perheille. Hoitopaikkana on Pappila, Säkylän kirkkoaukion laidalla, kirkkoa vastapäätä.

Yhteistyötahoina ovat Säkylä-Köyliön seurakunta, Säkylän Urheilijat, Lions Club Säkylä ja Säkylän kunta.

Ilmoittautuminen tapahtuu Säkylän Urheilijoiden sivujen kautta (linkki alla), koska sivustopohja sporttisaitti tarjoaa toimijoille ja asiakkaille helppokäyttöisen suojatun sivuston ja näin ollen turvallisen tavan ottaa ilmoittautumiset vastaan.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Säkylän Urheilijoiden nettisivu

Leena Vallimäki
Isoremmi ry:n pj
puh. 040 586 0358

J-P Puumalainen
Isoremmi ry:n vpj
puh. 044 270 9791