Avoin tehtävä: Kunnaneläinlääkäreiden sijaisia

3.2.2023

Etelä-Satakunnassa on haettavana sijaisuus yhdelle kunnaneläinlääkärin sijaiselle koko kesäksi Euran vastaanotolla. Myös elokuulle tarvittaisiin 1-2 sijaista Rauman ja/tai Euran vastaanotoille. Lisäksi huhtikuussa 2023 on vielä tarvetta sijaiselle. Ole yhteydessä, niin sovitaan sinun aikatauluihisi sopiva sijaisuus.

Etelä-Satakunnan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue huolehtii ympäristöterveydenhuollon palveluista Euran, Huittisten, Kokemäen, Rauman ja Säkylän alueilla. Yhteistoiminta-alueen vastuukuntana on Säkylä. Alueen eläinlääkintähuollossa työskentelee kuusi kunnaneläinlääkäriä ja kaksi valvontaeläinlääkäriä. Eläinlääkärivastaanotot sijaitsevat Eurassa, Huittisissa ja Kokemäellä sekä kahdessa osoitteessa Raumalla.

Töitä Etelä-Satakunnassa on sopivasti ja työmäärään voi itse vaikuttaa. Päivystyskorvauksena maksamme virkaehtosopimuksen mukaisen korvauksen edelleen kaksinkertaisena vuodenvaihteen reilusta korotuksesta huolimatta. Lyhytaikaisille sijaisille korvaamme matkakustannukset kotoa Etelä-Satakuntaan ja takaisin.

Vastaanottomme ovat hyvätasoisia. Käytössä ovat mm. ultraäänilaitteet ja happirikastimet. Päivystysringissä on kuusi eläinlääkäriä, ja viikonloppupäivystykset on jaettu kahteen osaan. Tarkoituksena on, että myös kesällä kaikilla lomailijoilla on sijainen, jotta päivystysrasitus ei muodostu liian suureksi sijaisillekaan. Suur- ja pieneläinpäivystystä ei ole eriytetty. Päivystysalueeseen kuuluvat Eura, Huittinen, Kokemäki, Rauma ja Säkylä.

Kunnaneläinlääkärin sijaiseksi voidaan ottaa henkilö, joka on laillistettu Suomessa eläinlääkäriksi, tai jolla on väliaikainen oikeus eläinlääkärinammatin harjoittamiseen.

Täytämme sijaisuudet heti, kun sopiva hakija löytyy. Ota yhteyttä ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitalaan ja kysy lisää, kerro toiveistasi tai ilmoita kiinnostuksestasi. Sähköpostiosoite on tiina.laitala@sakyla.fi ja puhelinnumero 044 707 2930.

 

Säkylässä 3.2.2023
Ympäristöterveydenhuollon johtaja