Kirjastojen omatoimiajat laajenevat

9.2.2023

Säkylän pääkirjastoa ja Kepolan kirjastoa on nyt mahdollista käyttää omatoimisesti joka päivä aamuseitsemästä iltayhdeksään. Omatoimiaukioloaikojen lisääminen aamu- ja iltatunteihin tuo palvelun useamman kuntalaisen ulottuville. Aamulla aikaisin liikkuvat voivat käydä esimerkiksi lukemassa päivän sanomalehdet, ja myöhemmin töistä pääsevät voivat hoitaa kirjastoasioinnin myös työvuoron jälkeen.

Asiakaskyselyiden mukaan Säkylän kirjastojen käyttäjät ovat olleet hyvin tyytyväisiä pääkirjaston ja Kepolan kirjaston laajennettuihin aukioloaikoihin ja omatoimiasiointiin. Palvelu paranee entisestään, kun omatoimiaukioloajat lisääntyvät arkisin ja viikonloppuisin, ja Säkylän molempien kirjastojen omatoimiaukioloajat yhtenäistetään.

Omatoimiasiointiin tarvitset kirjastokortin ja PIN-koodin, jonka saat kirjastoista asiakaspalveluaikoina. Kirjastojen henkilökunta opastaa mielellään käytön aloittamisessa.

Säkylän pääkirjaston ja Kepolan kirjaston omatoimiaukioloajat ovat 9.2.2023 alkaen joka päivä (ma–su) klo 7.00–21.00. Omatoimiaikojen laajenemisella ei ole vaikutusta asiakaspalveluaikoihin, jolloin henkilökunta on paikalla.

Kirjastot

Osoite

Säkylän pääkirjasto
Sivarinkuja 6
27800 Säkylä

Puhelin

02 8328 425

Osoite

Kepolan kirjasto
Karjalantie 1 a
27710 Köyliö

Puhelin

044 438 6700

Kirjasto-kulttuuripäällikkö Liisa Asiala

044 457 5315