Säkylän kansalaisopiston kurssipalautekysely, syksy 2022

13.12.2022

Säkylän kansalaisopisto on Säkylän kunnan omistama ja ylläpitämä ja Opetushallituksen valvoma vapaan sivistystyön oppilaitos, joka noudattaa vapaan sivistystyön lain mukaista paikallisiin ja alueellisiin sivistystarpeisiin pohjautuvaa koulutustehtävää (Laki vapaasta sivistystyöstä 21.8.1998/632) järjestäen monipuolisia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille osallistujien pohjakoulutuksesta riippumatta.

Toteutamme opiston lakisääteisen kurssipalautekyselyn syksyn 2022 kurssien osalta sähköisesti Webropol-palvelun avulla. Allaolevan linkin kautta pääset antamaan palautetta kurssista, jolle olet osallistunut Säkylän kansalaisopistossa kuluneen syksyn aikana. Mikäli olet osallistunut useammalle kurssille, voit vastata kyselyyn jokaisen kurssin osalta erikseen klikkaamalla kyselyn uudelleen auki. Kurssiin liittyvän palautteen lisäksi voit antaa yleisesti palautetta opistomme toiminnasta sekä kurssitoiveitasi tulevalle lukuvuodelle. Palaute annetaan nimettömänä eikä vastauksia ole mahdollista yhdistää vastaajaan.

Kysely on avoinna su 8.1.2023 asti.

Palautteesi avulla voimme parantaa toimintaamme, kiitos siis jo etukäteen vastauksestasi!

Siirry tästä kyselyyn: https://link.webropol.com/s/kurssipalautesyksy2022