Osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnissä!

8.12.2022

Säkylän kunta jatkaa osallistuvan budjetoinnin kokeilua ja toteuttaa vuonna 2023 nyt toteutettavan äänestyksen perusteella kärkeen nousevan hankkeen.
 
Loka-marraskuussa 2022 pyydettiin asukkailta ja sidosryhmiltä ehdotuksia sopiviksi hankkeiksi. Hankkeiden teemana tuli olla nuoriso tai ympäristö. Kunnanhallitus valitsi hankkeista 6 kappaletta äänestysvaiheeseen, jossa asukkaat äänestävät ehdolle asetettujen hankkeiden joukosta parhaan.
 
Äänestys on avoinna 8.12.2022-15.1.2023 ja siihen voivat osallistua Säkylän kunnan asukkaat. Sama vastaaja saa vastata kyselyyn vain yhden kerran. Äänestykseen voi osallistua vastaamalla oheiseen Webropol-kyselyyn tai paperilomakkeella. Lomakkeita on saatavilla kunnanviraston neuvonnasta arkisin klo 9.00-15.00 ja ne palautetaan kunnanviraston aulassa olevaan palautuslaatikkoon.

Siirry vastaamaan tästä: https://link.webropol.com/s/osallistavabudjetti2023