Säkylän Kesäkämppä 2022

3.5.2022


Tervetuloa jälleen viettämään kesää Säkylään – Viime kesänä Säkylässä oli mahdollista kokeilla asumista ja iloksemme tämä toteutuu myös tulevana kesänä 2022!

Säkylän Kesäkämppä 2022 sijaitsee tänä kesänä aivan Säkylän keskustassa, rivitalossa Välskärintiellä, lähellä toria. Asunto on suuruudeltaan 40 neliöinen yksiö, joka on juuri kokenut perusteellisen remontin. Asunto käsittää avaraa tilaa sekä kylpyhuoneen ja terassin. Asunto on kokonaan kalustettu asumiskäyttöön, joten sinun pitää tuoda mukanasi vain omat lakanat ja pyyhkeet (myös WC- ja keittiöpyyhkeet). Asunnossa mahtuu majoittumaan 2+2 henkilöä. Asunnon käytössä on lisäksi 2 kpl Madison Onni -polkupyöriä, joilla polkaisee mukavasti kauppaan, terassille tai uimaan lähialueille.

Torstai on Säkylässä muuten toripäivä, joten kannattaa varautua myös siihen heti ensimmäisenä Säkylä-aamuna!

Kesäkämppään voi hakea asumaan viikon jaksoissa. Katso lisätiedot linkin takaa.