Tiedote koronarokotusten etenemisestä Säkylän asukkaille 1.4.2021

1.4.2021

Koronarokotukset toteutetaan porrastetusti rokotteiden pienestä määrästä johtuen. Kaikki rokotteen haluavat rokotetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksen mukaisessa järjestyksessä.

Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat vuonna 1951 ja ennen syntyneet.

Ajanvaraus:
* Linkki ajanvaraukseen: https://secure.vihta.com/public-ng/sakyla
* Suurin osa ajoista on varattavissa vain nettiajanvarauksen kautta
* Mikäli nettiajanvarauksessa ei näy aikoja, niin ne ovat loppu. Lisäämme uusia aikoja, kun saamme varmistuksen rokotemääristä.

TAI

TO 8.4. klo 8.00-11.00 PUHELINAJANVARAUS NUMEROSSA 044 4575 221
* Puhelinajanvaraus on tarkoitettu ensisijaisesti niille, joilla ei ole mahdollisuutta varata aikaa nettiajanvarauksen kautta.
* Aikoja saatavana puhelinajanvarauksella vain muutamia kymmeniä.

Aikoja annetaan vain rokotusvuorossa oleville. Mikäli et kuulu ilmoituksessa mainittuun ryhmään, pyydämme, että odotat vuoroasi etkä vielä soittaisi ajanvarausnumeroon, jotta palvelu ei ruuhkautuisi. Nettiajanvarauksen osalta toivomme, että varauksen tekevät vain rokotukseen tällä hetkellä oikeutetut.

Koronarokotusten etenemisestä ilmoitetaan Säkylän kunnan sivuilla www.sakyla.fi/koronarokotukset, sosiaalisessa mediassa, Alasatakunta -lehdessä sekä Säkylän kunnanviraston pääovessa ja lääkärin vastaanoton ulko-ovessa.

MUISTA:
• Ota mukaan Kela-kortti ja ota se esille odottaessasi
• Tule rokotukseen vain terveenä ja varatulle ajalle
• Käytä kasvomaskia
• Desinfioi kädet saapuessa ja poistuessa
• Säilytä turvavälit (2 m) muihin odottaessasi
• Pukeudu siten, että olkavartesi paljastuu helposti
• Lataa Koronavilkku puhelimeesi

Jos epäilet koronavirusinfektiota, niin ota yhteyttä viikonloppuna/juhlapyhinä kotisairaalaan klo 8.00-12.00 puh. 044 732 8172. Näytteet otetaan klo 13.00-14.00 Drive in -periaatteella (edellyttää ajanvarauksen).