Korona peruu Kuhinat

15.3.2021

Suomen pandemiatilanteen vuoksi Säkylän Yrittäjät ja Säkylän kunta ovat päättäneet perua suositun Kaislikossa Kuhisee -tapahtuman kesältä 2021.

– Maaliskuun puoliväli olisi ollut ihan viimeinen hetki saada esiintyjät tapahtumaan. Lisäksi alueella olisit pitänyt tehdä lähes mahdottomia erikoisjärjestelyjä turvavälien ja kokoontumisrajoitusten takia, sanoo yrittäjien kuhinapäällikkö Jyrki Aaltonen.

– Haluamme tietenkin pitää tästä suositusta tapahtumasta kiinni ja ymmärrämme myös tapahtuman ison imagomerkityksen kunnalle. Meillä on hyvä puheyhteys kunnan suuntaan ja toivotaan, että jotain yhteistä päästään vielä tänä vuonna järjestämään. Toistaiseksi on kuitenkin mahdotonta tehdä suunnitelmia. Tilanteen kehittyminen on nyt ratkaisevassa asemassa, yrittäjien puheenjohtaja Juuso Perkola toteaa.

Poweria Bisnekseen -hankkeeseen kuuluvia tapahtumia on vielä järjestämättä ja nekin on tarkoitus heti tilanteen salliessa järjestää. Toivottavasti kuulemme niistä mahdollisimman pian.

Toivomuksena tietenkin on, että oman paikkakunnan yrityksiä käytettäisiin ahkerasti ja saataisiin palvelut pidettyä mahdollisimman vireänä.

Lisätietoja: Jyrki Aaltonen, puh. 044 072 5715 ja Juuso Perkola, puh. 040 769 4181