Ristolan teollisuusalue

Ristolan teollisuusalue sijaitsee Säkylän kunnan pohjoisosassa, valtatien 12 varrella. Alue on maaperältään hiekkaista mäntykangasta, mikä tarkoittaa helppoa ja kustannustehokasta rakentamista. Liikenneyhteydet alueelta ovat erinomaiset ja Turku, Tampere, Rauma sekä Pori ovat kaikki helposti kumipyörillä saavutettavissa. Ristolan teollisuusalue onkin viime vuosina kasvanut vahvasti ja kasvun odotetaan jatkuvan.


Tällä hetkellä alueella ei ole juurikaan vapaita yritystontteja, mutta Ristolan teollisuusalueen laajennus on työn alla ja nyt onkin hyvä mahdollisuus esittää toiveita kaavoitusprosessiin tontin kokoon ja sijaintiin liittyen.

Ristolan teollisuusalueella jo toimivia yrityksiä:

Tamminiitty Oy (www.tamminiitty.fi)
Sopimusvalmistusta metalliteollisuudelle. Laser-, plasma- ja polttoleikkausteknologia, särmäys, koneistus, hitsaus ja muut esikäsittelypalvelut ammattitaidolla ja uusimmalla teknologialla.

JPT Serco Oy (www.serco.fi)
Suunnittelee ja valmista innovatiivisia työlaitteita erilaisten kulkuväylien ympärivuotiseen huoltoon ja kunnossapitoon. Päätuotteita ovat ammattikäyttöön tarkoitetut työlaitteet auraukseen, hiekoittamiseen, pesemiseen ja harjaukseen.

Kuljetus-Perkola (www.kuljetusperkola.fi)
Logistiikan ammattilainen, jolla on Ristolan teollisuusalueella kaksi suurta logistiikkaterminaalia

Emeca Oy (www.emeca.fi)
Suomen johtava paalutarvikkeiden valmistaja ja toimittaja. Päätuotteita ovat paalujatkokset ja kalliokärjet. Toimittaa niitä ja monia muita laadukkaita tuotteita kotimaan lisäksi useisiin maihin niin Euroopassa kuin kauempanakin.

Maanrakennus Reino Isotalo Oy (www.isotalomulta.fi)
Hoitaa sokerijuurikkaiden mukana Säkylän Sucrokselle kulkeutuvan mullan käsittelyn ja myynnin ja kuljetukset asiakkaille.

Sähkö-Ilo Oy (https://sahko-ilo.fi)
Sähköasentajan palveluja tarjoava yritys. Toteuttaa niin pienet kuin suuretkin sähköasennukset ammattitaidolla.

Jarkotec Oy (www.jarkotec.fi)
Konesuunnittelu ja -rakennus, metallin koneistus ja alihankintakoneistus

HARAi Oy
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Mikäli haluat lisätä oman yrityksesi listalle, niin ota yhteyttä!

kunnanjohtaja Teijo Mäenpää p. 044 517 1012
liiketoimintajohtaja Matti Koivisto p. 044 012 5863
sähköpostit etunimi.sukunimi@sakyla.fi