Ylihammaslääkärin virka haettavana

23.2.2021

Säkylän kunnassa on avoinna ylihammaslääkärin virka

Pitkäaikaisen ylihammaslääkärin jäädessä hyvin ansaitulle eläkkeelle haemme Säkylän sosiaali- ja terveyspalveluihin ylihammaslääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta tai lupaa toimia hammaslääkärin tehtävissä sekä riittävää valmiutta hallinnollisten tehtävien suorittamiseen. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen mukaan. Voit myös esittää toiveesi. Työaika on 38,25 h/vko.

Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, muutosjohtamisesta ja kehittämistyöstä.
Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Säkylä on savuton kunta.

Lisätietoja tehtävästä antavat: ylihammaslääkäri Markku Kortesola puh. 044 4575217 tai vs. ylilääkäri Harri Markkula p. 044 4575231, sähköposti etunimi.sukunimi@sakyla.fi

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 19.3.2021 klo 12 mennessä www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai osoitteella: Säkylän kunta, Ylihammaslääkärin virka, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai kirjaamo@sakyla.fi. Haastatteluun kutsuttuja pyydämme ottamaan mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.