Varhaiskasvatuksen opettajan / -sosionomin vakituinen tehtävä, Kastehelmi

4.8.2022

Haemme Säkylän kunnan varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen opettajaa/varhaiskasvatuksen sosionomia vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen Keskustan päiväkotiin, toimipaikkana vuorohoitoryhmä Kastehelmi.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen opettajaa/sosionomia. Arvostamme lapsilähtöistä työotetta ja sitoutumista pedagogiikan kehittämiseen. Arvoperustamme on ilo, rohkaiseminen, turvallisuus ja välittäminen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja osaavat työkaverit. Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Meillä huolehditaan siitä, että viikoittaiset tiimipalaverit ja SAK-ajat toteutuvat. Päiväkotien ympärillä oleva luonto tarjoaa hienot puitteet monimuotoiselle toiminnalle kaikkina vuodenaikoina. Kaikki työyhteisömme ovat kehitysmyönteisiä, kannustamme myös henkilöstöä työn sekä toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on hyvinvoiva, osaava ja moniammatillinen henkilöstö. Säkylässä panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin (mm. ePassi, työterveyshuolto).

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat yhteistyössä tiimisi kanssa toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista.

Pätevyysvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto (laki 272/2005, asetus 608/2005).

Palkkaus OVTES/KVTES:n mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa pe 19.8. klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain 458358.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisterilain mukainen rekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Annukka Anttila, puh. 0400 330 186, annukka.anttila@sakyla.fi
Katso myös: www.virtuaalikirja.fi/sakyla

 

Säkylässä 4.8.2022
Sivistysjohtaja