Terveyskeskuslääkärin virka haettavana

25.3.2020

Säkylässä on avoinna terveyskeskuslääkärin virka sekä mahdollisuus YEK-vaiheen 9-12 kk pituiseen työjaksoon. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia itsenäisesti lääkärin tehtävissä Suomessa.

Voit olla tuore kollega tai jo kokemusta kerryttänyt yleislääkäri tai soveltuvan alan erikoislääkäri. Toimimme Turun Yliopiston koulutusterveyskeskuksena, joten sekä YEK- että erikoistumisvaiheen työjaksoista saat tarvitsemaasi työkokemusta tutkintoa varten.

Terveyskeskuslääkärinä pystyt toimimaan kaikilla yleislääketieteen osa-alueilla joskin nyt ensi vaiheessa työsi painottuu avoterveydenhuoltoon. Tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön, joten jokapäiväinen läsnäolo työpaikalla ei ole välttämätöntä. Halutessasi autamme majoituksen järjestämisessä ja Sinulla on myös mahdollisuus tehdä tavallista pidempiä työpäiviä kerryttääksesi täyden työajan esim. 3-4 päivässä viikossa.

Odotamme, että olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja hoidon vaikuttavuuden edistäminen perusterveydenhuollossa on lähellä sydäntäsi. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Edellytämme lisäksi erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakuaika päättyy 19.4.2020 ja hakemukset osoitetaan ensisijaisesti kuntarekryn kautta, työavain 285016.  Hakemuksen voi myös lähettää postitse osoitteella Säkylän kunta / sosiaali- ja terveystoimi “terveyskeskuslääkärin virka”, Rantatie 268, 27800 Säkylä. Tiedustelut ylilääkäri Susanna Holmlundille p. 044-4575231 / susanna.holmlund@sakyla.fi tai perusturvajohtaja Johanna Ahokkaalle p. 044-4575300 / johanna.ahokas@sakyla.fi.