Sosiaalityöntekijän virka haettavana

31.7.2020

Säkylän kunnassa on avoinna sosiaalityöntekijän virka.

Työtehtäväsi painottuvat lastensuojelutyöhön, ennaltaehkäisevään sosiaalityöhön sekä osittain aikuissosiaalityöhön. Osallistut vuorollasi myös kunnassa toimivan virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen hoitamiseen. Sosiaalityöntekijänä toimit tiimin jäsenenä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakasta ympäröivien verkostojen kanssa.

Tarjoamme monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä pienessä, kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Asiakasmäärät Säkylässä ovat kohtuullisia. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä. Myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 3444,50€/kk + rekrytointilisä vähintään 200€/kk. Voit myös esittää palkkatoiveesi, koska kunnassa on vireillä sosiaalityöntekijöiden palkkojen tarkistaminen. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 6§ 2. mom.) mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säkylän kunnan työntekijänä sinulle tarjotaan säännöllinen työnohjaus, nykyaikaiset työvälineet, työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuus osallistua työhyvinvointia tukeviin toimintoihin sekä edullisempaan lounasruokailuun. Lisäksi suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen ja autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Säkylä on savuton kunta.

Virka täytetään mahdollisimman pian.
Lisätietoja antaa ajalla 10.-17.8.2020 sosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokas, johanna.ahokas@sakyla.fi tai 3.-4.8.2020 sosiaalityön päällikkö Sanna Vähä-Vahe p.0447328159, sanna.vaha-vahe@sakyla.fi

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 18.8.2020 klo 13 mennessä www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai osoitteella: Säkylän kunta, Sosiaalitoimi, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai sote@sakyla.fi.