Sosiaalityöntekijän virka haettavana

7.2.2020

Säkylän kunnassa on avoinna sosiaalityöntekijän virka.

Työtehtäviisi sisältyvät perheoikeudelliset palvelut ja aikuissosiaalityö. Lisäksi osallistut vuorollasi kunnassa toimivan virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen hoitamiseen. Sosiaalityöntekijänä toimit tiimin jäsenenä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakasta ympäröivien verkostojen kanssa.

Tarjoamme monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä pienessä, kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on työkokemusta perheoikeudellisista palveluista ja aikuissosiaalityöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä. Myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3444,50 €/kk. Lisäksi maksetaan rekrytointilisä 200 €. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säkylän kunnan työntekijänä sinulle tarjotaan säännöllinen työnohjaus, nykyaikaiset työvälineet, työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden osallistua työhyvinvointia tukeviin toimintoihin sekä edullisempaan lounasruokailuun. Lisäksi suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen ja autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Säkylä on savuton kunta.

Virka täytetään mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Johanna Ahokas, johanna.ahokas@sakyla.fi tai sosiaalityön päällikkö Sanna Vähä-Vahe p.0447328159, sanna.vaha-vahe@sakyla.fi

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 23.2.2020 mennessä www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai osoitteella: Säkylän kunta, Perusturva, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai perusturva@sakyla.fi.

Varauduthan tulemaan haastatteluun 25.2.2020 klo 8-12