Sosiaalityöntekijän virka haettavana

12.3.2019

Työtehtäväsi painottuvat lastensuojelutyöhön, ennaltaehkäisevään sosiaalityöhön sekä osittain aikuissosiaalityöhön. Osallistut vuorollasi kunnassa toimivan virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen hoitamiseen. Sosiaalityöntekijänä toimit tiimin jäsenenä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakasta ympäröivien verkostojen kanssa.

Tarjoamme monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä pienessä, kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Asiakasmäärät vastaavat suosituksia. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3410,40 €/kk. Lisäksi maksetaan rekrytointilisä 200 €. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus ter-veydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 6§ 2. mom.) mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säkylän kunnan työntekijänä sinulle tarjotaan säännöllinen työnohjaus, nykyaikaiset työvälineet, työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden osallistua työhyvinvointia tukeviin toimintoihin sekä edullisempaan lounasruokailuun. Lisäksi suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen ja autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Säkylä on savuton kunta.

Virka täytetään 1.5.2019 alkaen.
Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä, vs Liisa Hannula, puh. 044 5241 235, liisa.hannula@sakyla.fi.

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 31.3.2019 mennessä www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai osoitteella: Säkylän kunta, Perusturva, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai perusturva@sakyla.fi.