Lähihoitajan tehtävä terveyskeskussairaalassa haettavana

23.2.2021

Säkylän kunta hakee terveyskeskussairaalaan ja sen yhteydessä 8.3.2021 aloittavaan arviointi- ja kuntoutusyksikköön LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista. Edellytämme valmiuksia tiimityöskentelyyn, ennakkoluulotonta asennetta ja halukkuutta kehittää työtä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työyhteisötaidot ovat eduksesi kuntouttavan työotteen ohella. Työ on kolmivuorotyötä.
Tehtävä edellyttää lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa. Kelpoisuutena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (Laki 272/2005). Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävä alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.
Säkylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja sairaalapalvelujen esimies Taru Lehtimäki, puh. 050 560 4413, taru.lehtimaki@sakyla.fi.

Toimita hakemuksesi 8.3.2021 mennessä ensijaisesti www.kuntarekry.fi hakulomakkeella, sähköpostitse sote@sakyla.fi tai Säkylän sosiaali- ja terveystoimi, Rantatie 268, 27800 Säkylä.