Avoinna varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajan määräaikainen työtehtävä 1.9.2022-31.7.2023

4.8.2022

Säkylän kunnan sivistystoimessa on avoinna varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajan määräaikainen työtehtävä hankkeen ajaksi 1.9.2022- 31.7.2023. Tulet vahvistamaan jo olemassa olevaa varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimiä, jolta saat myös säännöllistä tukea omaan työhösi. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tarjoamme myös mahdollisuuden erityispedagogiikan kehittämiseen koko kunnan alueella.

Tärkein tehtäväsi on jalkautuminen alle eskari-ikäisten varhaiskasvatuksen ryhmiin tukemaan lapsia ja henkilökuntaa erityisvarhaiskasvatuksen tehtävissä. Vastaat laadukkaan erityisvarhaiskasvatuksen suunnittelusta, pedagogisesta toteutuksesta, kehittämisestä ja arvioinnista yhdessä henkilöstön kanssa samanaikais- ja yhteisopettajuutta toteuttaen. Meillä Säkylässä tuki järjestetään yleisenä, tehostettuna ja erityisenä tukena inklusiivisten periaatteiden mukaisesti. Toivomme sinulta osaamista korvaavien kommunikaatiomenetelmien käytöstä, ratkaisukeskeisyyttä, itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Säkylässä saat:
– Oman työsi tueksi aktiiviset veot (resurssiveo ja konsultoiva veo) sekä varhaiskasvatuspäällikön
– Tarvittavat erityispedagogiset välineet
– Työpuhelimen, työterveyspalvelut Terveystalossa ja ePassi-edun
– Liukuva työaika, mahdollisuus ennalta sovittuihin etäpäiviin
– Pääsy Osaavan Satakunnan koulutuksiin

Tehtävään vaaditaan varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus: varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa pe 19.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain 458383.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisterilain mukainen rekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa: Varhaiskasvatuspäällikkö Melina Salonen p. 050 408 6234, melina.salonen@sakyla.fi
Lisätietoja myös: www.virtuaalikirja.fi/sakyla

Säkylässä 4.8.2022
Sivistysjohtaja