Avoinna projekti-insinöörin (kiinteistötoimi ja yhdyskuntatekniikka) virka

14.10.2021

Säkylän kunnan tekninen toimiala vastaa mm. kiinteistötoimen, yhdyskuntatekniikan ja vesihuoltolaitoksen ylläpidosta.

Etsimme projekti-insinööriä (hakua jatketaan) vakinaiseen virkasuhteeseen kunnan teknisen toimialan kiinteistötoimen ja yhdyskuntatekniikan monipuolisiin tehtäviin. Projekti-insinöörin varsinainen työpaikka on Säkylän kunnanvirastolla. Projekti-insinööri toimii teknisen johtajan alaisuudessa.

Edellytämme virkaan valittavalta talonrakennustekniikan insinöörin (AMK) tutkintoa.

Työssä menestyminen edellyttää mm. yhteistyö- ja paineensietokykyä, hyviä esimiestaitoja, kiinteistöjen teknisten ja yhdyskuntateknisten järjestelmien osaamista sekä kokemusta monenlaisten remonttikohteiden teettämisestä urakoitsijoilla sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Hyvät kirjalliset taidot, kokemus rakennussuunnitelmien laatimisesta, julkisten hankintojen kilpailuttamisesta sekä YSE 98:n ja hankintalain sujuva taitaminen ovat eduksi tehtävien hoitamisessa.

Hakijan tulee antaa suostumuksensa turvallisuusselvityslaissa esitetyn suppean henkilöturvallisuusselvityksen laatimiseksi.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työtehtävien hoitamiseksi.

Palkkaus määräytyy TS:n perusteella. Hakemukseen tulee lisäksi esittää oma palkkatoivomus

Virka täytetään 7.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi viimeistään 29.10.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen liitetään CV tai vastaava. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

14.10.2021
Tekninen lautakunta