Avoin tehtävä: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

23.5.2023

Haemme Säkylän kunnan varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Onnimannin päiväkotiin 1.8.2023 alkaen.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Arvostamme lapsilähtöistä työotetta ja sitoutumista pedagogiikan kehittämiseen. Arvoperustamme on ilo, rohkaiseminen, turvallisuus ja välittäminen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja osaavat työkaverit. Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Meillä huolehditaan siitä, että viikoittaiset tiimipalaverit ja SAK-ajat toteutuvat. Päiväkotien ympärillä oleva luonto tarjoaa hienot puitteet monimuotoiselle toiminnalle kaikkina vuodenaikoina. Kaikki työyhteisömme ovat kehitysmyönteisiä, kannustamme myös henkilöstöä työn sekä toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on hyvinvoiva, osaava ja moniammatillinen henkilöstö. Säkylässä panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin (mm. ePassi, työterveyshuolto).

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat yhteistyössä tiimisi kanssa toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista.

Pätevyysvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Palkkaus OVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka 2 902,11 eur/kk.

Hakemukset tulee toimittaa ke 7.6.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain 533521.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisterilain mukainen rekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Eevi Jokinen puh. 0400 338 361, eevi.jokinen@sakyla.fi

Katso myös: www.virtuaalikirja.fi/sakyla

 

Säkylässä 23.5.2023
Sivistysjohtaja