Mielenterveyspalvelut

Psykiatrisen sairaanhoitajan palvelut

Säkylän kunnan mielenterveystiimiin kuuluu kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajiin voit olla itse yhteydessä, sillä ajanvaraukseen ei tarvita lähetettä. Palvelut ovat maksuttomia. Mielenterveystiimin tehtäviin kuuluu myös muiden ammattiryhmien konsultaatio ja neuvonta.

Psykiatrisen sairaanhoitajan keskusteluhoito on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille, jotka kokevat tarvitsevansa keskusteluapua ja tukea akuuteissa tai pidempiaikaisissa elämänkriiseissä (esim. avioero, läheisen kuolema, akuutti vakava sairastuminen, masentuneisuus ja muut mielenterveyden häiriöt).  Työskentelymuotona ovat vastaanottokäyntien lisäksi kotikäynnit.

Terapianavigaattori

Mikäli tarvitset apua mielenterveyden haasteissa, päihteidenkäytöstä aiheutuvissa ongelmissa tai kaipaisit tukea jaksamiseesi, käy ennen yhteydenottoa täyttämässä Terapianavigaattori. Terapianavigaattori sujuvoittaa hoidon tarpeen arviointia ja nopeuttaa oikeaan hoitoon tai palveluun pääsyäsi. Terapianavigaattorin täyttäminen vie noin 30 min, joten varaa itsellesi rauhallinen hetki sen täyttämiseen. Terapianavigaattorin täyttäminen on vapaaehtoista.

Täytettyäsi Terapianavigaattorin, saat lopussa henkilökohtaisen koodin, jolla ammattilainen voi avata tuloksesi yhden kuukauden ajan. Ota koodi varmaan talteen ja anna se pyydettäessä ammattilaiselle. Älä kirjaa Terapianavigaattoriin henkilötietojasi kuten nimeä tai henkilötunnusta! Täytettyäsi terapianavigaattorin soita alla näkyviin numeroihin

www.terapianavigaattori.fi

Mitä on ohjattu omahoito? – YouTube

Mielenterveyspalvelut

Psykiatrinen sairaanhoitaja Elina Ojala

050 501 5762

puhelinaika  ma-ti klo 8.15-9.00

Yli 65-vuotiaiden ja työikäisten asiakkaiden keskusteluhoidot, kotikäynnit ja toiminnallisten ryhmien ohjaus

Psykiatrinen sairaanhoitaja Rina Weckström

044 732 8184

puhelinaika ma-pe klo 8.15-9.00

Korvaushoito- ja päihdeasiakkaat, ajoterveydenseurannat, työikäisten keskusteluhoidot