Lääkärien ja hoitajien vastaanotot

Ensisijainen yhteydenotto terveysasemalle vastuuhoitajan kautta.

Hätätapauksissa soitto 112. Jos haluat nopeuttaa asiasi hoitamista ja ohittaa puhelinjonot, täytä sähköinen oirearvio osoitteessa omaolo.fi


Lääkärin vastaanotto

Ottakaa Kela-kortti mukaan asioidessanne terveyskeskuksessa. Toisen puolesta asioidessa pitää myös pyydettäessä pystyä todistamaan henkilöllisyys.

Terveyskeskuksessamme on viisi lääkäriä ja toimintamme periaatteita ovat joustavuus ja asiakaslähtöisyys.

Lääkärinvastaanottojen lisäksi tärkeitä palvelumuotojamme ovat hoitajan vastaanotto sekä puhelimitse tapahtuva lääkäri- tai hoitajatasoinen arviointi ja neuvonta. Koska moni terveyteen liittyvä ongelma on hoidettavissa ilman lääkärin vastaanottokäyntiä, ajanvarauksen yhteydessä sinulta tiedustellaan yhteydenottosi syytä. Näin pystymme palvelemaan sinua kaikkein parhaiten ja arvioimaan ongelmasi kiireellisyys.

Arkaluontoisissa asioissa voit saada lääkärinvastaanottoajan myös ilman, että sinun tarvitsee puhelimessa kertoa hoitajalle hoitoon hakeutumisesi syytä.

 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Sairaanhoitaja vastaa itsenäisesti hoitajan vastaanoton palvelukokonaisuudesta käsittäen hoidon tarpeen arvioinnin, hoidon ja sen seurannan. Tarvittaessa hoitaja konsultoi päivystävää lääkäriä ja toimii työparina lääkärin kanssa toteuttaen samalla lääkärin ohjeiden mukaista potilaalle määrättyä lääketieteellistä hoitoa.

Lisäksi sairaanhoitajat tekevät vastaanotoilla pieniä toimenpiteitä, tutkivat tavallisimpia tulehdustauteja sekä seuraavat ja ohjaavat pitkäaikaissairaita yhteistyössä lääkärien kanssa.

Hoitajan vastaanotto tarjoaa myös erityishoitajien vastaanottopalveluja mm. reuma-, siedätys- ja sydänpotilaille. Vastaanotolle potilaat ohjautuvat pääsääntöisesti erikoissairaanhoidon kautta.

 

Reseptien uusinta

Sähköisen reseptin uudistamispyynnön voi tehdä ensisijaisesti http://www.kanta.fi-palvelussa kirjautumalla Omakantaan verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Uudistamispyynnön voi tehdä myös apteekin kautta tai puhelimitse. Reseptejä ei uusita päivystyksessä.

Sähköiseen reseptiin liittyvän potilasohjeen voi pyytää lääkettä uusiessa tai hakea sen myöhemmin vastaanotosta. Lääkkeet voi noutaa mistä apteekista tahansa myös ilman potilasohjetta Kela-korttia vastaan.

Ehkäisyasiat ja ehkäisyreseptien uusinnat sekä sukupuolitaudit ja niiden lääkitykset hoidetaan äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolan terveydenhoitajien kautta.

 

Satakunnan syöpäyhdistyksen syöpäsairaanhoitajan vastaanotto

Kuukauden 1. keskiviikko, kotikäynnit sopimuksen mukaan.
Ajanvaraus Porin toimistosta puh. 02 630 5750 arkisin klo 9-15

syöpäsairaanhoitaja Sirpa Vanhala
puh. 044 491 0251
sirpa.vanhala@satakunnansyopayhdistys.fi
Satakunnan syöpäyhdistys

 

Hoitotakuun toteutuminen

Säkylän sosiaali- ja terveystoimen hoitotakuun mukainen yhteydensaanti ja hoitoon pääsyn tilanne

Vastaanottojen ajanvaraus

Säkylän pääterveysasema ajanvaraus

02 832 9255

arkisin klo 8-16
osoite: Välskärintie 5, 27800 Säkylä

Yhteydenotot ensisijaisesti vastuuhoitajan kautta.
Jos vastuuhoitajasi ei vastaa heti, hän soittaa sinulle takaisin mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.