Hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikejakelusta annetaan pitkäaikaissairautta sairastaville avohoidossa oleville säkyläläisille sairauden tai sen jälkitilan seurannan ja hoidon kannalta tarpeelliset hoitotarvikkeet.

Korvauksetta annettavien hoitotarvikkeiden saaminen edellyttää sairauden pitkäaikaisuutta tai että se on kestänyt yli kolme kuukautta.

Hoitotarvikkeiden tilaus pyydetään tekemään kaksi viikkoa ennen tarvikkeiden noutamista toimitusten varmistamiseksi haluttuna päivänä.

Kun asiakas tulee ensimmäisen kerran hakemaan hoitotarvikkeita, tulisi hänellä olla mukanaan lääkärin/terveydenhoitajan/sairaanhoitajan allekirjoittama selvitys hoitotarvikkeiden tarpeesta.

Katso ja lataa ohje maksuttomien hoitotarvikkeiden ja välineiden jakeluun.

Yhteydenotot:

tarvikejakelu@sakyla.fi
puhelimitse ma-pe klo 9-14 numeroon 044 457 5209


Neulanvaihtopiste:

Neulojen ja ruiskujen vaihto on Säkylän terveyskeskuksessa kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 12.00-12.45, käynti Rantatien puolelta, ovi J.

Toiminnan tarkoitus on ennaltaehkäistä infektioiden ja tartuntatautien leviämistä suonensisäisiä huumeita käyttävillä. Asiointi on nimetöntä, luottamuksellista ja maksutonta.

Halutessasi saat lähetteen laboratorioon hepatiitti B-, C- ja HIV-testeihin sekä ajan A- ja B- hepatiittirokotuksille sekä terveysneuvontaa.