Työpaikkailmoitus

HAKU LAITOS-/TOIMITILAHUOLTAJAN TYÖHÖN/OPPISOPIMUSSUHTEISEEN TYÖHÖN SEKÄ HAKU LAITOS-/TOIMITILAHUOLTAJAN SIJAISUUKSIIN

Säkylän kunnan tekninen toimiala hakee palveluhenkistä laitos-/toimitilahuoltajaa tai laitoshuoltajan työstä kiinnostunutta, tulevaa ammattilaista oppisopimukseen 13.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Oppisopimusaikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja. Opiskelu on työelämäpainotteista.

Lisäksi haetaan laitos-/toimitilahuoltajan työstä kiinnostuneita eri pituisiin sijaisuuksiin tarvittaessa.

Laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja huolehtii oman työkohteidensa siivouksesta siivouspäällikön alaisena. Työnkuva vaihtelee ja työkohteet ovat kunnan omistamien rakennusten tiloissa.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset oppisopimussuhteiseen työhön tai sijaisuustyötehtäviin tulee toimittaa 9.7.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Säkylän kunta, Rantatie 268, 27800 SÄKYLÄ. Lisätiedot ajalla 4.7. – 8.7.2018  Pirjo Sopalta puh. 044 094 5890.

——–

Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivous sekä muut palvelutehtävät. Terveyskeskussairaalassa työtehtäviin kuuluu myös ruokahuollon tehtäviä. Aseptisen työjärjestyksen toteutuminen on hoitoalan työkohteiden siivoustyössä olennaista mikrobien leviämisen ehkäisemiseksi.

Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus, hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyötaidot sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työhön ja sen laadun kehittämiseen.

Työhön saattaa sisältyä myös ilta- ja/tai viikonlopputöitä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä työtehtävästä riippuen tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa, jonka mukaan työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja. Lisäksi vaaditaan työtehtävästä riippuen tartuntatautilain 55 ja 56 pykälän mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Säkylän kunta on savuton kunta.