Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vanhempien webinaari: Nuoret ja päihteet

10.11.2021 klo 17:3019:00

Virtuaalinen kohtaamispaikka kaikille satakuntalaisille perheille – webinaarisarja klo 17.30-19 ja jatkuu syksyn eri aiheisilla webinaari-illoilla.

Webinaari on suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. Webinaareihin voi osallistua vaikka kotisohvalta, kentänlaidalta tai vaunulenkiltä.

Nuoret ja päihteet -webinaari 10.11.
Miltä nuorten päihteiden käyttö näyttäytyy tilastojen valossa? Miten päihteiden käyttö näkyy nuorten arjessa? Nuoret, alkoholi ja nikotiinituotteet? Nuorten alkoholin- ja nikotiinituotteiden käytön ehkäisy?

Mukana asiantuntijoina Anni Kenni, ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori ja Mikko Vaahtio, kokemusasiantuntija

Osallistuminen
Osallistu webinaariin tapahtuman nettisivujen kautta.

Webinaarit järjestetään Teams-palvelut avulla. Osallistuaksesi tarvitset tapahtuman linkin sekä verkkoyhteyden. Sinulla ei tarvitse olla Teams-tiliä tai asennettua sovellusta. Jos liityt kokoukseen verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Ohjeita löydät Microsoftin internetsivuilta.

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2021
Aika:
17:30 – 19:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://satasote.fi/tapahtumat/vanhempien-webinaari-paihdeilta/

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma
Satakunta

Järjestäjä

Satasote
Phone
044 711 4352
Email
satasote.info@satakunta.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumakalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat hyväksytään sivuston ylläpitäjän toimesta ennen julkaisua. Mikäli ilmoittamasi tapahtuma ei näy Tapahtumakalenterissa, ota yhteys kirjasto-kulttuuripäällikkö Liisa Asialaan, liisa.asiala@sakyla.fi tai puh. 044 457 5315