Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vanhempien webinaari: Lapsiperhearkea

4.10.2022 klo 17:3019:00

Virtuaalinen kohtaamispaikka kaikille satakuntalaisille perheille – webinaarisarja jatkuu 20.9. tiistaisin klo 17.30-19 ja jatkuu marraskuulle eri aiheisilla webinaari-illoilla.

Webinaari on suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset. Webinaareihin voi osallistua vaikka kotisohvalta, kentänlaidalta tai vaunulenkiltä.

AIHE JA PUHUJA
4.10. Lapsiperhearkea – ilo kehittyvästä lapsesta & Tukea arkeen lapsiperheille. Puhujina Marjo Ansaharju päiväkodin johtaja, Susanna Pöysti, Varhaiskasvatus perheiden arjen tukena -hanke, Minna Korpunen, Varhaiskasvatus perheiden arjen tukena -hanke, Porin kaupunki Sivistystoimiala Varhaiskasvatus

OSALLISTUMINEN
Webinaari-ilta pidetään Teamsissa. Osallistua voi tämän linkin kautta: bit.ly/VanhempienWebinaari

KENELLE
Webinaarit ovat suunnattu kaikille eri ikäisten lasten vanhemmille kunnasta riippumatta. Osallistua voi vaikka myös isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset.

Tiedot

Päivämäärä:
4.10.2022
Aika:
17:30 – 19:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://satasote.fi/tapahtumat/vanhempien-webinaari2022-3/

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma
Satakunta

Järjestäjät

Satakunnan hyvinvointialue
Säkylän kunta

Tapahtumakalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat hyväksytään sivuston ylläpitäjän toimesta ennen julkaisua. Mikäli ilmoittamasi tapahtuma ei näy Tapahtumakalenterissa, ota yhteys kirjasto-kulttuuripäällikkö Liisa Asialaan, liisa.asiala@sakyla.fi tai puh. 044 457 5315